Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
nah én is kiörgettem a gammát. kicsit rövid volr de legalább élveztem nem úgy mint a mostani játékok többségét
-
trassher
addikt
nah ez az esti játék is csak arra volt jó felbasszam az agyam. épp a gate crasher nevű küldinél járok ahol 3 helyre kell a zsarukat elcsalni. 2 meg is van simán de a 3. helynél ami egy kis sikátor végén van a bamba zsaruk nem tudtak 5 alkalommal se bejönni. kiszállnak mikor 2 sec-re megakadok és az istennek se akarnak viszamászni
-
trassher
addikt
nekem szerencsére semmi gáz nem volt a telepítésnél. 6600GT-mel ami nem egy mai kártya 1280*1024/Medium/Élsimításssal meglepően jól fut. Semmi akadás, nagyon folyamatos. A hangulat nagyon ott van, tiszta Starsky és Hutch
. A rendőrség viszont nem piskóta. Ha üldözni kezdenek akkor nem az a céljuk hogy elkapjanak hanem hogy totál lezúzzanak. A sikátorokban nem olyan nehéz lerázni őket, de nyílt utcán főleg 2 vagy több rendőrautónál már elég kemény a dolog. A törés nagyon szépen ki van dolgozva, élvezet nézni csak nekem valahogy nem megy a vezetés külső nézetből, úgyhogy maradtam az NFS-es aszfalton ülős nézetnél
. Összességében nagyon pozitívan csalódtam a 3hoz képest, jó sztory, hangulat, autók. Eddig 10/10
[Szerkesztve] -
trassher
addikt
remélem 3hoz képest elég sokat javítanak majd mind a grafikán mind az irányításon. a 3-ban 30 métert ha mentem aztán töröltem is le
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Arc Raiders
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- JBL Charge 5
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest