- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
nah én is kiörgettem a gammát. kicsit rövid volr de legalább élveztem nem úgy mint a mostani játékok többségét
-
trassher
addikt
nah ez az esti játék is csak arra volt jó felbasszam az agyam. épp a gate crasher nevű küldinél járok ahol 3 helyre kell a zsarukat elcsalni. 2 meg is van simán de a 3. helynél ami egy kis sikátor végén van a bamba zsaruk nem tudtak 5 alkalommal se bejönni. kiszállnak mikor 2 sec-re megakadok és az istennek se akarnak viszamászni
-
trassher
addikt
nekem szerencsére semmi gáz nem volt a telepítésnél. 6600GT-mel ami nem egy mai kártya 1280*1024/Medium/Élsimításssal meglepően jól fut. Semmi akadás, nagyon folyamatos. A hangulat nagyon ott van, tiszta Starsky és Hutch
. A rendőrség viszont nem piskóta. Ha üldözni kezdenek akkor nem az a céljuk hogy elkapjanak hanem hogy totál lezúzzanak. A sikátorokban nem olyan nehéz lerázni őket, de nyílt utcán főleg 2 vagy több rendőrautónál már elég kemény a dolog. A törés nagyon szépen ki van dolgozva, élvezet nézni csak nekem valahogy nem megy a vezetés külső nézetből, úgyhogy maradtam az NFS-es aszfalton ülős nézetnél
. Összességében nagyon pozitívan csalódtam a 3hoz képest, jó sztory, hangulat, autók. Eddig 10/10
[Szerkesztve] -
trassher
addikt
remélem 3hoz képest elég sokat javítanak majd mind a grafikán mind az irányításon. a 3-ban 30 métert ha mentem aztán töröltem is le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest