Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
először ki kell lőni mindkét kerekét, (a tárcsa közepére kell célozni, nem a gumira... ) de ehhez szabad célzásra lesz szükségünk, tehát nyomjuk meg a középső egérgombot. Ha mindkettőt kilőttük, Slink aztmondja, hogy ezzel már úgy se lehetne normálisan menni, szóval robbantsuk fel. Két-három lövés a motorba, és meg is vagyunk.
Egyébként ez segít: http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=967

RI/OS 5, nem működik a link gomb -
addikt
Nem csak a motornak a kocsinak is, de meg lehet szokni, de a legelején minden második kocsinak neki mentem

mod: Írtátok páran, hogy a vonatos küldetés volt nehéz.. na nekem meg az volt könnyű.. elővettem a garázsból a régi narancssárga gt-t (amit anno a körversenyen kaptam) és a vonat alig tudta tartani a lépést
[Szerkesztve] -
addikt
Beállok a sorba ha nem baj...
végigjátszottam 
-
addikt
Bishopot, hogy tudtátok megölni? Én már vagy 10x próbálkoztam de mindig kilőtt, mentem kocsival, motorral, gyalog.. de hiába
Egyébként ez az utolsó küldetés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
végigjátszásból olvastam..

RI/OS 5, nem működik a link gomb