- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutyák
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, jo topicba teszem-e fel a kérdésemet, de hátha tudtok segíteni.
Adott egy Windows POSReady 2009 (XP) Embedded OS. Ehhez az OS a létező összes update telepítve.
Van egy VGA and USB to HDMI Adapter with Pigtail VGA Cable
A specifikációknál azt írja, hogy nem kell semmi driver, plug&play-es. Igen sima XP-n és Win7-en jah. De az Embeddeden nem. Kép van, de a C-MEDIA USB audio hangeszközt az istennek se teszi fel. Nagyon sok helyen keresgéltem, de nem vezetett eredményre. A C-MEDIA honlapján ugyan sok driver van, de nem tudom, hogy melyik chip van az extenderben.
Valakinek valami ötlet, hogy merre induljak tovább? Mindig sikerül megoldanom az ehhez hasonló problémákat, de most elakadtam...bevallom férfiasan...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest