Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macilaccc
tag
Ez tök poén! Megpróbáltam tölteni a mirorr -os oldalról : Az európai linknél is ugyanaz a hiba, hogy a végét lecsípi a fájlnak. Most az Ázsia-it próbálom, kíváncsi leszek mi lesz!
Én ezt nem értem, más oldalakról le tudok rendesen tölteni, de ez meg nem akar menni
Pl : amit letöltöttél a rapidshare -re, azt teljesen jól le tudtam szedni, működik, de amit az abit oldalról szednék nem megy! Lejön a zip fájl, és mikor megynyitnám, kiírja, hogy hibás a zip. Mondjuk ez érthető, mert kisebb a mérete 3-4 kb- al, mint kellene!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest