Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
üzenetére
Nyugodtan próbáljátok ki a legnehezebbet... komolyan mondom. Én másodszori felinstallálásra azt a néhány órát így toltam: annyi a különbség, hogy jóval több spec támadást láthattok a moboktól (és jókat!) valamint többet kell csata közben szaladgálni. Mondjuk csak a Lioöööizé falu kvesztjeit fejeztem be, utána végleg letettem a lantot. Lehet, hogy utána már más, passz. Nem volt töltögetéses mizéria.
A nem használt karik is kaptak tapasztalatot a Drakensangban is, azzal a különbséggel, hogy nem az éterben vártak, hanem egy városban, a saját (örökölt) házunkban.. ahol persze rahedli felfedezésre váró dolog volt, nem beszélve a vásárolható munkapadokról, szerszámokról, miegyébről... tárgykreálás végett. Én speciel nem használtam semmire a házban maradtakat, de íjakat/csapdákat/löttyöket gyártani jók voltak. (Simán lehetett pénzt keresni tárgycsinálásból, csak fel kellett mérni a piacot... volt néhány cucc vastag profittal.) Szóval a lényeg: nem kell használni az Éteri Spájzban várakozókat, és ennyi, már nehezebb a dolog.
(Csak egy rövid gondolat: mint mondjátok Ti is, macerás a tárgyak inventoryba suvasztása... ha _tényleg_ nagyon kevés a hely, akkor meztelenítsétek le a fölös karaktereket egy árusnál, aztán kalandozás közben ha már fogy a hely, hívjátok be őket az Éterből, öltöztessétek fel őket/adjatok a kezükbe fegyvert. És lőn hely az inventory-ban... nagyon csúnya dolog, de működhet.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PXN V9 Kormány szett PC-hez és Konzolokhoz
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 12GB eladó
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- S21 256/8 dobozában
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest