- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Hobby elektronika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
scdlsc
senior tag
Nálam 2013 óta ketyeg egy 4670k. Windows 7 és Mavericks voltak az első rendszerek rajta. Aztán nagyon sokáig 8.1, mert a Windowst csak játékra használom. Aztán annak a lelövése előtt váltottam Windows 10-re. Napi használatban most Ventura fut rajta. 10 év alatt most van benne a 3. GPU (egy RX 6600xt - azért nem nagyobb, mert 500-as a tápom és nem vettem nagyobbat, de elég is az említett FSR miatt) és a kezdeti 16 GB memória ki lett bővítve 32-re (DDR3). Sonoma egyelőre azért nincs rajta, mert a WIFI/bluetooth kártya ott nem támogatott natívan. Most home office-ban dolgozom a gépen. WQHD monitor van rákötve nem is emlékszem mióta. Például a The Divisont még GTX 970-el toltam ekkora felbontással. Nekem megfelelt. 2 db HDD és 3 db SSD van most benne. Egy régi Mac Pro ház van módosítva és abba belepakolva minden. Bőven megszolgálta az árát és még mindig nem érzem kevésnek. Most éppen a Death Strandinget játszom vele.
-
scdlsc
senior tag
Már nincs 95%. Ha így folytatódik a trend, akkor kb. 50 év múlva eltűnik.
https://gs.statcounter.com/os-market-share/desktop/worldwide/#monthly-200901-202403
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Asztalos klub
- Reklámblokkolók topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged