- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emwyox
csendes tag
Üdv!
Én is nem rég vettem egy ilyen tabit, tetszik, viszont, valamiért folyamat újra indult, kivettem belőle az SD kártyát, és nyomtam gyári beállítást, most jó, de mindjárt megformázom a kártyát hátha az volt vele baja hogy előtte meg fényképező gépben volt, de nem hiszem...
Tettem fel most igy utólag AVG-t, ja meg, angry birds alatt is ujra indult, és törölte az össze eddig megcsinált eredményt...
Valaki ötlet miért van ez a jelenség?
Ui.:
Láttam kerestek valami más egyéb töltési módot a tabihoz, lehet az Euronicsban kapni ilyen "solar flash light radio" névre hallgató napelemes külső töltőt, de usbről is lehet tölteni, de egy rakat fejet adnak hozzá, a tabihoz is van hozzá, és 5 ezer forint, tegnap vettem csak, ma letesztelem és írok ha valakit érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Linux kezdőknek
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Assetto Corsa Rally
- BMW topik
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Sorozatok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash Shadow Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF A15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7445HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest