Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
Ez valami olyasmi lehet, mint kötelező jelleggel beírni témaindítónak, blogbejegyzések, videók alá, hogy first, 2nd, 3rd oh wait... és ezeknek a további vadhajtásaik? Szeretem, hogy 10-15 semmitmondó hsz-t olvashatok kapásból kezdésként.
Lehet, hogy felnőttek alkották meg ezeket, de nem az intelligensebb, iskolázottabb fajta. A felnőtt gamer archetípusa lehet ez, aki könyvvel max. egy játék DVD bookletje formájában találkozott. Nyilván aki ezt folyamatosan használja, még rosszabb.Ha Treantet buffolják valamilyen formában, a 3. skilljét egyúttal nerfelhetik is, szerintem eléggé durva jelenlegi formájába.
(#4108) Plexicushio: elég régóta követem már a competitive játékot, szerintem az utóbbi bő egy hónap eddig a legizgalmasabb, legváltozatosabb a pickeket tekintve. Elég nagy lett a lehetséges hero pool. Igazán csak néhány hőst nem játszanak egyáltalán. Ha néztétek az atoD-ot legutóbb, ott is sok olyan pick volt, amit azóta, esetleg már előtte is rendes cm-ben is választottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest