Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre33
addikt
nemnagyon tudok ngolul, de nem azt irják hogy 60 napos probaidőre müködik csak a program ?
http://www.2net.co.uk/eval.htm -
emre33
addikt
http://www.2net.co.uk/ds-ftp.html lévő programocska félig jó, mert meglehet adni neki egy fájlt, ami a parancsokat tartalmazza, fel is csatlakozik, könyvtárba betuok lépni, de ha a könyvtárakat akarom kilistázni vagy másolni, akkor azonnal timeoutra fut
-
emre33
addikt
az egy dolog hogy a windows parancssorából müködik, de nekem sima dos alatt kéne !
sajna nincs dos telepitőm ! át tudnátok küldeni ? -
emre33
addikt
up
-
emre33
addikt
lényeg kimaradt !
az megoldottam hogy egy batch állomány egy adott időpontban lefusson, nekem ezt a batch állomány kellene . magától felcsatlakozik, feltölt egy ftp-re, majd lecsatlakozik -
emre33
addikt
Dos alatt kellene egy linux-os ftp szerverre fájlt feltölteni tcp/ip protokolon !
Egy szükséges progit találtam : cutcp
müködik is szépen, csak az a baj hogy nekem automatikussan kellene a feltöltést megcsinálni, és sehogyse jövök rá a módjára !
Bár kétlem hogy valaki is használta ezt, de ha igen akkor sokat segíthetne
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest