Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet feltelepíteni a DOS-t?
Nekem a 6.22-es verzió van meg s ha xp alól inditom a setup.exe-t akkor azt mondja hogy nyomjak ctrl+alt+del az újraindításhoz és a telepítéshez,de ilyenkor ugye csak a feladatkezelő jön be,ha csak simán újraindítom nem történik semmi,ha ms-dos lemezről bootolok és úgy indítóm a telepítőt ugyanezt mondja bár ekkor már újraindul,de csak annyit mond, hogy vegyem ki a lemezt.
Azt tudni kell, hogy VMware-re akartam telepíteni,de elvileg annak is ugyanugy kellene működni,mint egy rendes gépnek.
Próbáltam xp futtatás alatt külön particíóra,de külön,szűz virtuális gépre is,azonban minden esetben ugyanez történt.
Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Gran Turismo
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest