Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• s912

aktív tag

válasz atidzsiforc #1467 üzenetére

"bossfightok elzart terekben zajlanak".. na igen. jogos. mert különben el lehetne "bújni" :) és úgy hogy találna meg Mr. Cyber (multiban van az egyik map, nemtudom a nevét, ahol valami nagyobb "kocsi" alá be lehet guggolni.. Baroon meg nem fér hozzád (bár másodlagos tüzelésével igen)).

számomra továbbra is illúzióromboló, hogy glory kills esetében túl "sokáig" tántorognak az enemyk.. amolyan "gyere és nyomj F-t, addig várok".. Azóta már kikapcsoltam, hogy jelezze, de így is tántorognak és várnak.. Majd egy idő után semmi baj :) De már megszoktam, úgyhogy inkább csak "szőrszálhasogatás"..

Meg azok a fránya kipotyogó dolgok.. Okés, hogy nagy horda közepette nem fog senki sem HP-t keresgetni és ez így jó is, hogy adja a HP-t,, de legalább fokozatváltással eltűnhetne. Arról nem is beszélve, hogy a régi doom-ban emiatt igencsak meg kellett fontolni.. Bemenj-e 50HP-val a szobába/terembe, vagy inkább még egy kis HP valahonnan, netán map restart..

Asszonyt eléültettem (hozzáteszem nem nagy FPS-s, bár néhanapján doom 2-t tolunk LAN-ban), persze legkönnyebb fokozaton. Tetszett neki, szinte meg sem halt :) Aztán a 3-ik pályán, amikor érkeztek Revenant és Hell Knight-ék, feladta :D

Új hozzászólás Aktív témák