Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dantes
tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Tudod mit, igazad van.
Vita lezárva!
[Szerkesztve] -
dantes
tag
Jaja, igazad van:
A nyugaton a helyzet változatlan, meg azért szar, mer' kevés benne a számítógépes effekt
A Barakka, mert nem elég jók a jellemábrázolások
A Gyalog galop, mert nincs mondanivalója
A Butch Cassidi és a Sundance kölyök, mert kevés az akció
A Mélytorok, meg mert nincs története.
-
dantes
tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
A szövegértéssel akadnak problémáid.
''Márpedig én csak azért néztem meg, mert ''Doom'', egyébként utálom az ilyen agyatlan borzadályokat.''
Igen, viszont ha csak azért nézted meg akkor olyan hangulatba is kell beülni a moziba. Arra kell felkészűlni, hogy lesz 2 óra akció, hentelés, és klassz efektek, popcorn, kóla. Kikapcsolsz két órára.
Ha csak a komoly/vicces/űrhajós filmeket szereted, akkor persze hogy nem fog tetszeni. Ha nem úgy állsz neki, ahogy fent leírtam, szintén nem fog tetszeni, és igen, ezért csak magadra vethetsz: Előre tudhattad volna milyen filmre ülsz be a moziba! -
dantes
tag
Még hétvégén láttam. Az elmúlt pár hónap legjobb filmje!
Ha valakinek nem tetszett, arról csak ő tehet. Minden filmet megfelelő hangulatban kell megnézni és kész. Ez a film a maga stílusában szinte tökéletes!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest