- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
Horbal
őstag
Hát igen, még én se fejeztem be sőtt, valahol az elején lehetek még, de egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy benyomjam. Sajna az első de faja rémisztő, hú de szép után, most kb itt tartok: uncsi, még most is befosok néha, de már tudom, hogy úgy is hátúlról jönnek a monszták na mindegy.
Eddig kb ennyi a véleményem: nem áll másból:
folyosó, folyosó, folyosó, folyosó, fosás, folyosó, folyosó, folyosó, fosás, PDA, videjó (csupa baromság), hol van lőszer, hol van kaja, folyosó, folyosó, folyosó, mi a rosseb ez már megint, fosás, folyosó, folyosó, folyosó, PDA, elfogyott a skuló, láncfűrész rulez, folyosó, folyosó, stb:DDD :( -
Horbal
őstag
Kéne bele mondjuk egy elektromos fűrész is aztán húzgálhatnánk magunk után a kábeldobot:)
Esetleg egy fűnyíró még jól jönne, vagy egy szegélynyíró:)) -
Horbal
őstag
válasz
Monya78
üzenetére
Hát ilyet már én is beszoptam:
Lámpa, jönnek ezek a barmok, tekerem a görgőt mint állat, sehogy nem tudom eltalálni a megfelelő fegyvert, rábaxok a váltógombra, közben hátrálok neki valimi dobozoknak rámborul az egész végre megvan a puska, bum, bum, bum, látom fröccsen mindenfele, vaze még egy bumm, nincs bumm kifogyott, pisztoly bumbumbumbumbum, ez is szétmegy, erre meg a hátam mögül egy katona, arra is lövök mint az állat stréf left sréf right, ő is lő puskával jájjjájj, odaugrok szétlövöm az agyát, elengedem az egeret, megnyomom az esc-et, hátradőlök, és rágyújtok, maradt 11-egységnyi életerő, 0 páncél, OLEG gyere és segíts............. -
Horbal
őstag
Hali!
Tegnap megvettem:), feltettem, féltem nem fog jól futni mert mindenki azt írta, hogy akad meg gáz, meg ilyenek, nekem meg csak egy 9600 xt-m van meg egy 2.5 Barton @ 2.8-on, 768 rammal, 1024x768-ban mediumon nagyon szépen fut, és nekem ez elég.
Először állandóan lefagyott, de feltettem a 4.8-as cat-ot és attól kezdve nem fagyott (még gyorsult is valamit)!
A játék:
a sztori eddig nagyon LOL
a grafika szvsz király, bár ezek a zombik, meg ember figurák eléggé viccesek, a szörnyek viszont na azok tuti jól néznek ki
a hangok istenesek, sötétben fülessel, majd beszartam többször is, a háttérzaj rettenetesen el van találva, a rádiózás félelmetes
baszott sötét van, semmit nem látok, a szívem majd kiugrik, hörgés zörgés sikítozás, utoljára az AVP 2-ben fostam ennyire
nagyon kevés a skuló, állandóan spórolni kell, csak nagyon nehéz, mert úgy befosok, mikor elémugrik valami, hogy az újam majd letörik, ahogy nyomom a tűzgombot...
eddig nem unom és remélem nem is fogom
összességében eddig bejön
Tudtok linket írni, ahol mindenféle konzol parancsok vannak, meg mod-ok, pl a lámpa mod nagyon érdekelne, minden fegyverrel alkalmazható?
Aktív témák
Hirdetés
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Futás, futópályák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF // RTX 4060 8GB // i7 13. GEN // FHD 144Hz // 16GB DDR5 //GARIS
- DDR3 Lapop Ram csomagban 12db
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest