- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen jó lenne, amit írsz ,viszont egy gond van vele.
Ellentmondásos nekem. Ahol a világon olyan hely van, ahol 400km a következő város és nincs áram sem, ott nem ez a legnagyobb probléma, hogy a 200 ezer forintos telefont meg tudja-e venni, avagy sem... tölteni tudja-e avagy sem.
A másik, hogy az ilyen helyen, amit Te vizionálsz akkor már rég megoldották az áram kérdést máshogy, avagy nem szempont a mobil egyáltalán...
Tehát nem védhető az az álláspont ,hogy ez egy olyan helyre készült termék lenne-e.
Kicsit úgy írod, mintha Neked valós élményed lett volna ezzel a 400km-re nincs város se. Ami ha igaz elfogadom... Én tanyán nőttem fel, tapasztaltam milyen az, hogy az 5-10-20km-re lévő falu is messze volt, pláne gyalog... De azért nem volt lehetetlen, hogy áram legyen ott is...
Ha neked van fogalmad az általad vázolt körülményekre, akkor gond egy szál se, de azért ne skatulyázd már be a fórumtársaidat ennyire szűklátókörű vadembereknek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lemerülésnek vége, de van bármi értelme egy 22000 mAh-s, 5G-s okostelefonnak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asztalos klub
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest