Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Teljesen jó lenne, amit írsz ,viszont egy gond van vele.
Ellentmondásos nekem. Ahol a világon olyan hely van, ahol 400km a következő város és nincs áram sem, ott nem ez a legnagyobb probléma, hogy a 200 ezer forintos telefont meg tudja-e venni, avagy sem... tölteni tudja-e avagy sem.
A másik, hogy az ilyen helyen, amit Te vizionálsz akkor már rég megoldották az áram kérdést máshogy, avagy nem szempont a mobil egyáltalán...
Tehát nem védhető az az álláspont ,hogy ez egy olyan helyre készült termék lenne-e.
Kicsit úgy írod, mintha Neked valós élményed lett volna ezzel a 400km-re nincs város se. Ami ha igaz elfogadom... Én tanyán nőttem fel, tapasztaltam milyen az, hogy az 5-10-20km-re lévő falu is messze volt, pláne gyalog... De azért nem volt lehetetlen, hogy áram legyen ott is...
Ha neked van fogalmad az általad vázolt körülményekre, akkor gond egy szál se, de azért ne skatulyázd már be a fórumtársaidat ennyire szűklátókörű vadembereknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest