Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kress
aktív tag
én nem webes területen mozgok és főként backenden, tesztelni én csak azt látom értelmét ahol a logika van, annak nem igen kéne sűrűn változnia, de amikor változik akkor jó hogy ha van teszt a régi elvárt működésre és látszik ha azon volt valami változás valahol, aminek nem kellett volna
hogy aztán valaki tdd-ben írja-e az engem sosem mozgatott, az arra jobb hogy nem drótozol össze mindent midennel, mert akkor tényleg lehetetlen lesz külön tesztelni a lényegi részt és kitéped az összes hajad

mostanában ilyen beolvas, mókol, kiir feladataim voltak, ahhoz e2e a legegyszerűbb, csak összehasonlítgatja a kimenetet különböző típusú bemenetkhez
egy két parsolásos dolog volt amihez a unit teszt volt célszerűbb, mert ott látszott közelebbről mi hasal el bizonyos értékek esetén, ahhoz az e2e annyit mondott volna csak hogy baj van tesó pl.
amit írtam tdd könyv nem csak tesztekről szól, az a jó benne, használható példák vannak benne a functional corera, a repository patternre stb., nem az a vért fröcsögő tdd könyv mint a többi
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest