- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kress
aktív tag
én nem webes területen mozgok és főként backenden, tesztelni én csak azt látom értelmét ahol a logika van, annak nem igen kéne sűrűn változnia, de amikor változik akkor jó hogy ha van teszt a régi elvárt működésre és látszik ha azon volt valami változás valahol, aminek nem kellett volna
hogy aztán valaki tdd-ben írja-e az engem sosem mozgatott, az arra jobb hogy nem drótozol össze mindent midennel, mert akkor tényleg lehetetlen lesz külön tesztelni a lényegi részt és kitéped az összes hajad
mostanában ilyen beolvas, mókol, kiir feladataim voltak, ahhoz e2e a legegyszerűbb, csak összehasonlítgatja a kimenetet különböző típusú bemenetkhez
egy két parsolásos dolog volt amihez a unit teszt volt célszerűbb, mert ott látszott közelebbről mi hasal el bizonyos értékek esetén, ahhoz az e2e annyit mondott volna csak hogy baj van tesó pl.
amit írtam tdd könyv nem csak tesztekről szól, az a jó benne, használható példák vannak benne a functional corera, a repository patternre stb., nem az a vért fröcsögő tdd könyv mint a többi
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest