Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- OLED TV topic
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kress
aktív tag
én nem webes területen mozgok és főként backenden, tesztelni én csak azt látom értelmét ahol a logika van, annak nem igen kéne sűrűn változnia, de amikor változik akkor jó hogy ha van teszt a régi elvárt működésre és látszik ha azon volt valami változás valahol, aminek nem kellett volna
hogy aztán valaki tdd-ben írja-e az engem sosem mozgatott, az arra jobb hogy nem drótozol össze mindent midennel, mert akkor tényleg lehetetlen lesz külön tesztelni a lényegi részt és kitéped az összes hajad

mostanában ilyen beolvas, mókol, kiir feladataim voltak, ahhoz e2e a legegyszerűbb, csak összehasonlítgatja a kimenetet különböző típusú bemenetkhez
egy két parsolásos dolog volt amihez a unit teszt volt célszerűbb, mert ott látszott közelebbről mi hasal el bizonyos értékek esetén, ahhoz az e2e annyit mondott volna csak hogy baj van tesó pl.
amit írtam tdd könyv nem csak tesztekről szól, az a jó benne, használható példák vannak benne a functional corera, a repository patternre stb., nem az a vért fröcsögő tdd könyv mint a többi
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Milyen routert?
- Diablo IV
- Windows 10
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest