- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Közös alapokra helyezte az FSR-t és a PSSR-t az AMD és a Sony
- Apple MacBook
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kress
aktív tag
én nem webes területen mozgok és főként backenden, tesztelni én csak azt látom értelmét ahol a logika van, annak nem igen kéne sűrűn változnia, de amikor változik akkor jó hogy ha van teszt a régi elvárt működésre és látszik ha azon volt valami változás valahol, aminek nem kellett volna
hogy aztán valaki tdd-ben írja-e az engem sosem mozgatott, az arra jobb hogy nem drótozol össze mindent midennel, mert akkor tényleg lehetetlen lesz külön tesztelni a lényegi részt és kitéped az összes hajad

mostanában ilyen beolvas, mókol, kiir feladataim voltak, ahhoz e2e a legegyszerűbb, csak összehasonlítgatja a kimenetet különböző típusú bemenetkhez
egy két parsolásos dolog volt amihez a unit teszt volt célszerűbb, mert ott látszott közelebbről mi hasal el bizonyos értékek esetén, ahhoz az e2e annyit mondott volna csak hogy baj van tesó pl.
amit írtam tdd könyv nem csak tesztekről szól, az a jó benne, használható példák vannak benne a functional corera, a repository patternre stb., nem az a vért fröcsögő tdd könyv mint a többi
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Windows 10
- GL.iNet OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16e / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest