Új hozzászólás Aktív témák
-
tompi113
csendes tag
válasz
LuzZzer #1606 üzenetére
Ez a belső tool amit írtam az időzitett letöltő.
A Web UI-n Applications, és itt az első fül: "Schedule Download".
Külső oldalról, hálózatról, ftp-ről, de akár saját magáról is le tud tölteni egy filet/könyvtárat egy kiválasztott célmappába, akár meghatározott időközönként is.
Egy ideig használtam automata mentésre is helyi hálózaton(megosztottam a laptopom a fontos cuccok mappáját és minden este lementette a dokumentumaimat).
Mostanában csak egyik winyóról a másikra mentésre használom, ennek a módja:
Login: Anonymous
Type: Folder (ha egy mappát akarsz másolni, én így szoktam)
URL: benyomod, hogy Local, majd kiválasztod, hogy honnan akarod másolni (forrásmappa)
Save To: Browse-al kiválasztod, hova akarod menteni. Itt automatán létrehozza a mappát és mindent belement, ami a forrásmappában van.
When: Időzíteni lehet vele (egy alkalom), ha most akarod indítani hagyd ahogy van
Recurring backup: Ismétlődést lehet beállítani vele, naponta/hetente/havonta adott időpontban stb.
Incremental Backup: növekedő mentés, tehát nem a teljes adatot menti megint, hanem csak az újakat adja hozzá
Alul van egy Status rész, ahol látod, hogy éppen folyik-e valamilyen mentés, le is állíthatod, kukába rakhatod a feladatokat, bal oldalt a menüben is van egy status fül, ami ugyanerről ad infot. Nem tudom, hogy másnál müködik-e, nekem helyi másolásnál itt nem ír ki sebességet sajna, pedig hasznos info lenne.Sajnos csak német doksit találtam hozzá, magyart nem:
[link] -
tompi113
csendes tag
válasz
LuzZzer #1604 üzenetére
Szia, annyit tudok hozzászólni, hogy nekem Gigabites hálón, 1.10-es fw-el most kb. a következö sebességeket tudja:
1. amennyiben számítógépre másolok a NAS-ról: 13-14 MB/s
2. amennyiben egyik NAS winyóról a másikra, számítógéppel másolva felezödik a dolog: kb. 7 MB/sNekem is egy 2 TB-os WD és egy 1 TB-os Samsung van bent.
Egyik winyóról a másikra másoláshoz egyébként a belsö Tool-t használom, az a leggyorsabb, úgy tünik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest