- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Asztrofotózás
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alladdin
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szügségem és nem tudom már kihez fordulhatnék. Nemrégiben vettem egy projektort. Lg pa70g :
Dlp link támogatás van rajta. Vettem hozzá kettő szemcsit is az e-bay-ről :
Problémám pedig hogy nem tudok sehogy sem 3d-t kicsikarni belőle.
Laptoppal öszekötöm, 1024x768-as felbontás és 120hz megy. Kmplayer, Power DVD, Total Media Theatre lejátszókkal próbáltam mindegyik összerakja faszán a képet. Távirányítón 3D gomb bekapcsol, azt írja vegyem fel a szemcsit. Eddig gyanítom nincs gond. Szemcsit felrakom, bekapcsolom, picit elsötétül de nem történik ezen kívül semmi. 3D-nek nyoma sincs. Egyszerűen ötelem nincs mit nem csinálok jól. A gépem nem mai gyerek már, a gyorsabb részeknél kicsit be is szaggat, de a lassabb részek szépen mennek és akkor sem történik semmi tehát gondolom az sem lehet a baj. Egyébként ez egy Toshiba Satellit A300, Ati Radeon HD 3470es vidikártya van benne, és 1.7es dual proci, 3GB rammal ha ez lényeg.
Ha olvassa ezt valaki akinek van ötlete hogy mi lehet a hiba, annak nagyon megköszönnék bármiféle ötletet!
Előre is köszönöm!
Minden jót!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest