- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Computex 2025: Olcsóbb és szemrevalóbb hűtések és házak a DeepCoolnál
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alladdin
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szügségem és nem tudom már kihez fordulhatnék. Nemrégiben vettem egy projektort. Lg pa70g :
Dlp link támogatás van rajta. Vettem hozzá kettő szemcsit is az e-bay-ről :
Problémám pedig hogy nem tudok sehogy sem 3d-t kicsikarni belőle.
Laptoppal öszekötöm, 1024x768-as felbontás és 120hz megy. Kmplayer, Power DVD, Total Media Theatre lejátszókkal próbáltam mindegyik összerakja faszán a képet. Távirányítón 3D gomb bekapcsol, azt írja vegyem fel a szemcsit. Eddig gyanítom nincs gond. Szemcsit felrakom, bekapcsolom, picit elsötétül de nem történik ezen kívül semmi. 3D-nek nyoma sincs. Egyszerűen ötelem nincs mit nem csinálok jól. A gépem nem mai gyerek már, a gyorsabb részeknél kicsit be is szaggat, de a lassabb részek szépen mennek és akkor sem történik semmi tehát gondolom az sem lehet a baj. Egyébként ez egy Toshiba Satellit A300, Ati Radeon HD 3470es vidikártya van benne, és 1.7es dual proci, 3GB rammal ha ez lényeg.
Ha olvassa ezt valaki akinek van ötlete hogy mi lehet a hiba, annak nagyon megköszönnék bármiféle ötletet!
Előre is köszönöm!
Minden jót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest