Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
Mint minden normális dolog szabályozva van, a kártyák sebességét is szabványos rendszer szerint adják meg.
Ismerni kell az igényedet és az alapján választani a szabványos jelölések alapján egy megfelelő kategóriát.
Ha tudod, hogy 4K videot akarsz rögzíteni, akkor a V60 kategóriát választanám, de ha van rá kereted, a jövőre való tekintettel választhatod a V90 kategóriát is.
Ja megvan a szabványos jelölés, akkor Rád van bízva, hogy milyen márkájú kártyát veszel, csak feleljen meg annak, amit választottál.[ Szerkesztve ]
-
DIEGO15
őstag
Recommended microSD Cards
16 GB: SanDisk Extreme
32 GB: Samsung Pro Endurance, Samsung Evo Plus, SanDisk Industrial, SanDisk Extreme V30 A1, SanDisk Extreme V30 A2, SanDisk Extreme Pro V30 A1, SanDisk Extreme Pro V30 A2, Lexar 633x, Lexar 667x
64 GB: Samsung Pro Endurance, Samsung Evo Plus, SanDisk Extreme V30 A1, SanDisk Extreme V30 A2, Lexar 633x, Lexar 667x, Lexar 1000x, Lexar High Endurance, Toshiba EXCERIA M303 V30 A1, Netac Pro V30 A1
128 GB: Samsung Pro Plus, Samsung Evo Plus, SanDisk Extreme V30 A1, SanDisk Extreme V30 A2, SanDisk Extreme Plus V30 A1, SanDisk Extreme Plus V30 A2, Lexar 633x, Lexar 667x, Lexar 1000x, Lexar High Endurance, Toshiba EXCERIA M303 V30 A1, Netac Pro V30 A1
256 GB: SanDisk Extreme V30 A1, SanDisk Extreme V30 A2[ Szerkesztve ]
-
duni84
aktív tag
pont ugyanannyiba, mint egy 4 kilósra a groupama és az allianz árul kgfb-t drónra, évi 20-25e huf környékén, de mindegyikben komoly önrészt kell fizetned, ha mégis történik valami. próbáltam sugallni, ahogy a többiek is, hogy esélyed nincs legálisan reptetni, szóval irány a rét, mert ez úgysem lesz jobb egyik napról a másikra, addig meg nem árt kipróbálni. idén már párszor én is videóztam és fotóztam a világ végén és még mindig nem rúgták rám az ajtót a tekesek. aztán ha felszállsz és mégis lecsapnak rád, akkor legalább kiderül, hogy valamelyik ner lovag ott lakik a szomszédságban
#metszéspontok
-
bacus
őstag
A saját kertedben is illegális, meg a puszta közepén is az, sőt még a büntetési tétele is megegyezik vélhetően. Én tuti nem mennék sehova a kerten kívül , de maradj alacsonyan, főleg a hideg miatt, a készített képeket/videókat pedig ne publikáld.
(mindez nem igaz, ha olyan helyen laksz amit fokozottan figyelnek, pl reptér közelében, Budai vár közelében, stb.)
És a lakásban is röpködhetsz óvatosan, ehhez ajánlott egy propeller védő azért.
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
duni84
aktív tag
szia! gratula hozzá. röviden a válaszok:
- DJI-nál mindenképp a "nevedre veszed" a drónt az applikációjukon keresztül. a Care biztosítás rád van bízva, hogy akarsz-e kötni vagy sem.
- legálisan a kertben tuti nem tudod kipróbálni jogsi és biztosítás nélkül, mert az lakott terület lesz. a préri közepén illegálba (mindenkitől távol) úgy és annyit próbálgatod, amennyi jól esik.
- a hazai regisztrációhoz itt vannak az app-ok (ezen a honlapon minden lényeges és perpill elérhető infót megtalálsz a legalitásról)
- az osztrák oldalon természetesen továbbra is leteheted a jogsit, józan paraszti ésszel kb 20 percedbe fog kerülni, de akár végig is nézheted az oktatásokat
- én már csak azért sem várnék az itthoni végleges szabályozásra, mert akkor simán elbukod a vásárlás utáni első 2 hetet, ami alatt visszaviheted, ha kiderül, hogy valami gyártási hibája lenne#metszéspontok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest