- Fujifilm X
- Hamarosan kezdődik az NVIDIA 2026-os GTC előadása
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini PC
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gallac
senior tag
A problémám a következő konfiggal van, Intel Celeron 433@488 Mhz, alaplap valami noname (ASKA),
Via Apollo Pro chipset, 2*128 MB SDRAM, GEf 4 MX 440, Cmedia hang, elég régi konfig, de régen mikor win98 volt rajta az
összes Divx film elment rajta akadozás nélkül, most viszont raktam rá XP-t próbaképpen, de némyelyik akadozik, van valakinek ötlete
miért?
Win98 alá annak idején irták listán hogy tegyek fel egy VIA chipsethez való drivert amitől kb 1,5szer jobb a memóriaátviteli sebesség, csak
elfelejtettem a nevét és nem archiváltam. Az tudom hogy nem a Via 4in 1 pack volt az..annyira emléxem hogy Via Memory interleave vagy valami hasonló
ha valakinek van ötlete mit tudok tenni hogy ne akadozzanak be a filmek??
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Formula-1 humoros
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Építő/felújító topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest