Aktív témák
-
bitfarkas
őstag
válasz
batorharcos
üzenetére
Bocsi, közben rájöttem, hogy a DivX pro-ban nincs konstans bitráta. Javallom, próbálj meg svcd-t, ott jóval szabadabb a kezed.
-
guess.who
senior tag
válasz
batorharcos
üzenetére
Szerintem alapvetően nem ASV1be kellene digizni, én ott sejtem a probléma gyökerét... Használj inkább MPEG1-et, aztán abból könnyen tudsz DivXet konvertálni. Én ugyanezzel a módszerrel 87 perces házi koncertvideot digiztem, 346*276-os mérete lett a végén, és felfért egy CD-re lényegi minőségromlás nélkül... (Sőt még jobb is lett a szűrők miatt.)
-
bitfarkas
őstag
válasz
batorharcos
üzenetére
Tömörítetlen DV AVI-ból 3 perc (kb 700MB) műsort ugyanezzel a kodekkel kb 60MB-ra tömörítettem, a minőség még ekkor megfelelő. Ezzel a tömörítéssel ez kb. 30' egy CD-n.
Persze ha már eleve VHS-ből digiztél a minőség sokkal roszabb, így keményebb tömörítés is elfogadható. Próbálj meg konstans bitrátát beállítani, ne változót, akkor inkább kézben tartható a dolog. Ennek a hátránya persze, hogy a dinamikusabb részeknél ''kockásodni'' fog. -
KovacsUr
addikt
válasz
batorharcos
üzenetére
Hang milyen formátumban?
-
Tiggr
tag
válasz
batorharcos
üzenetére
Nem lehet, hogy a hang meg tömörítetlenül ömlik mellé? Vagy nincs is hang? Kicsit tényleg részletezd!
-
KovacsUr
addikt
válasz
batorharcos
üzenetére
Milyen felbontás? De ez nem változtat azon, hogy itt biztos valami gond van, mert sokkal többnek kellene référnie
-
KovacsUr
addikt
válasz
batorharcos
üzenetére
Pontosan mi nem jön össze? Kicsit részletezd
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- HP Z32 32" 4K monitor 3840 x 2160 karcos kijelző, de így is gyönyörű!
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- Hajlított 34" ASUS TUF Gaming VG34VQL3A
- Dell UltraSharp U3818DW 37.5" ívelt IPS, UWQHD+, kiváló állapot
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi