Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Computex 2025: Olcsóbb és szemrevalóbb hűtések és házak a DeepCoolnál
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Dark KillerX #454 üzenetére
proba cseresznye. majd ird meg, mire jutottal. az az igazsag, utoljara nero-bol a Burning ROM 6.xx-et hasznaltam
-
Balinov
titán
válasz
Dark KillerX #452 üzenetére
hat, csakis olyanba,amit mar a jatekos bizonyitottan lejatszott. vegy elo egy regi lemezt, ami ok, azt nezd meg, es ugyanarra rakd.
-
Balinov
titán
válasz
Dark KillerX #450 üzenetére
nezd meg ezzel, hogy artrakta-e rendben, vagy csinald meg ezzel
-
Balinov
titán
válasz
Dark KillerX #448 üzenetére
es meg is valtoztatja a FourCC-t?
-
Balinov
titán
válasz
Forza_JUVE #417 üzenetére
on the fly nem tudsz tomoriteni, lehetetlen. gondolj csak bele, mikor megy a rogzitendo adas, keptelenseg, hogy a rendszer egyszerre csinaljon 2 pass-t.
amit ajanlanek, az xvdi helyett valami kevesbe veszteseges formatumban (ha rosszul fejezem ki magam, majd daa-raa kijavit) rogziteni (picvideo mjpeg, vagy huffyuv, mind2 esetben PCM wav-ba a hangot). ez igaz, hogy nagysagrenddel nagyobb meretu forrasfajlt eredmenyez, de altalanban ebbol egy 2 menetes kodolassal (esetleg egy pici resize es/vagy crop) jobb minoseget lehet kodolni, mint 1pass xvdid es azt utana atkodolni 2 menetben. mpeg2 meg egy opcio, igaz, kiserletezessel jar, en inkabb a fent emlitett eljarast alkalmaznam.
udv
-
-
Balinov
titán
válasz
ssolitude #346 üzenetére
vagy nem tudja a divx/xivd-et az asztali játékosa..
rzhhg5: próbáld meg a The Film Machine-val.Az megcsinálja neked az átkódolás részét.Innét
letöltheted a legutolsó változatot ill. a linken talász egy angol nyelvü leírást.Ha megvannak mpeg2-be átkódolva az egyes epizódok,akkor a Mediachacne DVDLab-ját használva megszerkeszted a menüket. Hidd el,csak első látásra bonyolult,de ha rászánsz egy kis időt és átnézed a Tutorial oldalát akkor igen frappáns kis menüket lehet szerkeszteni vele és tényleg nem bonyolult.Ha elakadnál akkor meg a roppant egyszerü,tematikus online súgóját ajánlanám
Egyébként lehet nem is ezt a topikot kellene olvasni,hanem at Avi-ból DVD c. topikot
üdv
Balinov -
Balinov
titán
Üdv Uraim
segítséget,tanácsot,tippet kérnék a következő témával kapcsolatban.Adott egy COD4 multiplayer demó,1 friss fraps,amivel 640x480@25FPS-szel rögzítek külön egy multi lejátszásra létrehozott alacsonyfelbontású,de magas részletességü cod4 profillal.
Fraps szépen rögzít is (kivéve a hangot,de az valszeg user error lesz). Elkészül a 640x480@25fps-es ~70-80mbit-es videó
(Gspot mondja ennyinek). Namost ebből a böszme többgigás fraps codec-es avi-ból szeretnék divx webplayerre kihegyezett ,1mbit körüli bitsürüségü divx/xvid-et csinálni. 2menetben gondoltam Vdubb-bal elvégeztetni a feladatot.Az első pass-nál mit adjak meg target bitrate-nek? Vagy ez 2menetes kódolásnál mindegy,hisz úgy is a második menethez beállított bitrate lesz a mérvadó?
Még egy kérés: kipróbáltam egy csomó xvid/divx bitráta kalkulátort,de igazán jót még nem találtam.Ki mit ajánl? Qf-et is szeretnék nézni bitrate számolás közben,különböző felbontásoknál,fájlméreteknél,stb.
Köszi
Balinov -
Balinov
titán
hát igen,bár uccsó buildeknél nem volt ilyen gondom. én 720p-s hd-wmv-t próbáltam ki ittben egy 2,4-es nw cerkával s3 savage 32mb-s szutyokkal, wmp 10 -ben nézve élvezhetetlenül akadt, 80%+ prociterhelést láttam az FK-ben, VLC-vel ment rendesen, kb 30-40%-os prociterheléssel. ja,a hd sample-t a #187-ben írt helyről szedtem le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest