Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pbarna

csendes tag

válasz ANT #2007 üzenetére

Szia.
    Bocs hogy későn reagálok, de nem értem rá eddig.
    Megoldódni vélem a gondot, mert rájöttem hogy a pendryvok működése között nagy különbségek vannak.
    Én eddig egy 4 gigás Take MS nevezetü cuccot dugtam bele. Aminek az észrevételem szerint bedugáskor kigyullad egy piros led és adatátvitelkor az villogásra vált. Adatáramlás megszünésekor nem alszik ki a led, hanem továbbra is folyamatosan ég.
    Kipróbáltam egy Kingstont, amelynek a lámpája csak akkor villog amikor adatforgalom van.
    Úgy gondolom hogy engem ez a dolog zavart be és véleményem szerint sérülés nem töténhet a Take MS pendryvnál sem, mivel a ledje ha folyamatosan ég is, de a lejátszót Disc módra kapcsolva tuti hogy nincs adatátvitel.(szerintem).
    Vélemény ???

• pbarna

csendes tag

válasz ANT #2004 üzenetére

Szia.
    Köszi a reagálásodat.
    Nekem is van a távirányítón egy USB/CARD gomb. Azzal tudok a lejátszási módok között lépkedni. Azt szeretném megtudni hogy amikor USB-ről DISC-RE lépek nem kellene e elaludnia a pendryve lámpájának, mert nálam az folyamatosan ég. Elegendő e csak Disc módba állítani a lejátszót, ahhoz hogy kihúzhassam a pendryvot, attól függetlenül hogy folyamatosan ég a lámpája.
    Mert én úgy gondoltam hogyha kilépek az USB módból vagy a távirányitón megnyomok egy gombot annak csatlakozója áramtalanítva lessz, és így biztonsággal kihúzhatom belőle a dolgokat.
    Nem sérül e meg a pendryv vagy a kártya esetleg a küső hdd azzal, hogy úgy húzom ki hogy áram alatt vannak? Ez a jelenség minden USB-s lejátszónál így van e, vagy csak nálam?
    Hozzánemértésem miatt nem akarnám szétkúrni a lejátszót, vagy a beledugott cuccokat.

A választ előre köszönöm.

• pbarna

csendes tag

Sziasztok.
    Aminap vettem egy ORION 5600-as asztali lejátszót,usb és kártyaolvasóval felszerelve.
    A leírásban szereplő lemezeket és formátumokat szépen kezeli.
    Egy gondom van vele, ami nem is biztos hogy baj, csak lehet én vagyok járatlan ebben a dologban.
    Kikapcsolt állapotban a pendryvot bedugva annak már ki is gyullad a lámpája, tehát ilyenkor is áram alatt van a foglalat.
    Bekapcsolás után betölt, lejátszik (ok).
    Azt szeretném megkérdezni hogy ha ki akarom húzni a pendryvot, nem kell e előtte leáramtalanítani az usb / kártyaolvasó foglalatot, a meghibásodások elkerülése végett?
    Ha mégis kell akkor azt hogy lehet, mert ez nekem sehogy sem sikerül. Kikapcsolás után is ég a pendryv lámpája folyamatosan, csak akkor alszik ki ha kihúzom a konnektorból. A leírásában erről semmilyen info nincs.
    Zavar a dolog mert tudtommal az olyan finomelektronikai dolgokat mint, pendryve, usb-s Hdd, stb.. áram alatt nem célszerü széthuzni ( pl.Windows: hardver biztonságos leállítása).
    Vagy az ilyen egyéb usb-s készülékekre más szabályok érvényesek??
    Ez ügyben ha valaki el tudná oszlatni kételyeimet, vagy megírná a leáramtalanítás módját,nagyon köszönném.
    Ui: Vagy megint sikerült egy selejtes szart rámsózni a Tesco-ban??

Új hozzászólás Aktív témák