Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoltan87
tag
válasz
belinho #2091 üzenetére
Üdv!
A fejcsere költségét sajnos nem tudom megmondani, de általában ha utána számol az ember, akkor az jön ki, hogy nem éri meg szervizbe vinni, a régi kütyüt, mert a javítás+útiköltség után is csak egy régi készüléke marad, amin holnapra más romlik el, és talán már azon a pénzen, amit rákölt, tudna venni újat.Lehetséges, hogy csak elkoszolódott a lencséje. Érdemes megpróbálni, óvatosan megtörölni jól átitatott, tiszta alkoholos fültisztítóval. Fontos, hogy tiszta alkohol legyen, mert ez nem károsít, és foltmentesen szárad. (Lehet kapni spéci tisztítófolyadékot is hozzá, de az alkohol is bőven jó)
A másik megoldás, hogy rákeresel egy ugyanilyen használt lejátszóra, aminek másik része rossz, és az olvasóegységet kicseréled benne.
Talán fel kellene hívni előbb a szervizet, hogy kb. mennyiért vállalnák a javítást. Ha sokért, akkor először alkohol, ha nem segít, akkor komolyabb a baj, és cserélni kell az olvasóegységet.
Bár ez csak az én véleményem. Nekem egy minihifim van, ami szintén nem akarta a lemezeket olvasni, csak 10-ből 1x. Megtisztítottam alkohollal, és most 10ból 9x beolvassa elsőre a cd-t.
-
vzoltan87
tag
Sziasztok!
Van egy 3 éves Orion dvd 5600 típusú lejátszóm, amivel eddig meg is voltam elégedve, eltekintve attól, hogy pendrájvról nagyon lassan indítja el a filmeket (1,5 perc kb. ) Nem tudom, hogy ez normális-e, de eddig nem zavart. Az újabb filmeknél (avi) egyre gyakrabban fordul elő az, hogy nincs hang, de a régiekkel semmi gond. Szerintem frissíteni kellene rajta a FW-t, és az megoldaná a problémát, de az Oriontól azt a választ kaptam, hogy ha baja van a készüléknek, azt nem oldja meg a FW-frissítés, és egy hibás telefonszámot. Szóval nem lettem kisegítve.Valaki meg tudná mondani, honnan szerezhetek ehhez a készülékhez firmwaret, hogy az újabb avi-kat is tudjam nézni rajta? Vagy hol kellene feltenni a kérdést? Google nem segített.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Pentax DSLR topic
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GT710 passzív videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 16 256GB One! Bontatlan! Jótállás: 2028.04.10 ig
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest