Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
breezer55 #1726 üzenetére
[I]Gyakorlatilag bármilyen típusú adatformátum lejátszható - legyen az WMV, DivX, WMA, MP3 vagy nagy felbontású JPEG. Élvezze a lejátszás máshoz nem hasonlítható kényelmét és a médiafájlok megosztását a TV készülékén vagy házimozi rendszerén - mindezt a nappalijának kényelmében.
Windows Media Video lejátszás a számítógépéről származó filmekhez
A Windows Media Video lejátszásnak köszönhetően számítógépes videofájlokat nézhet TV-készülékén. Ráadásul mostantól sokkal könnyebben megoszthatja az élményt barátaival és családjával: búcsút mondhat a számítógép képernyője előtt való görnyedésnek, dőljön hátra, és élvezze kedvenc WMV-fájljait TV-készülékén nappalijának kényelmében.[/I]
Ezt irja! De mondom, nem tudom, hogy mennyire lehet hinni a leirasnak! De van meg par tipus, emelyeknel fel van tuntetve a WMV is. Pioneer DV-410V DVD-lejátszó
-
Adam86
tag
válasz
breezer55 #1710 üzenetére
Én ma vettem a metróba egy Orion lejátszót. Mindent visz, usb-t és különböző kártyákat is olvas hibátlanul. Mindezt potom 11.000Ftért.
Lehet, hogy gagyi márka, de inkább veszek 2-3évente egy ilyet mint 3x ennyiért egy márkásat.
Kitudja mit találnak fel 2év mulva? akkor lehet már elavult lesz a mai technológia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest