-
PROHARDVER!
Folytatódik a DiRT-sorozat, ám tényleges rallys és off-road versenyek helyett egy könnyedebb vadhajtást kapunk a pénzünkért. A DiRT Showdown az arcade vonal felé hajlik, hiszen elszeparált arénákban, vakuvillogással és a közönség bíztatásával a hátunk mögött kell a roncsderbikben leamortizálni az ellenfél járgányait, sőt a DiRT 3-ban debütált gymkhana-játékmód is visszaköszön.
Nyaktörő helyszínek, elképesztő kunsztok, pazar látványelemek, igazi pörgős hangulat vár bennünket a DiRT: Showdownban, a fejlesztők nyilatkozata szerint a játék nagyban hasonlítani fog a kilencvenes években hódító Destruction Derbyre. A rally tehát kimarad ezúttal, helyette kapunk csupasz őrjöngést. A Showdown utáni DiRT 4 (vagy hívják bárminek) vissza fog térni a rallyhoz, szimulátorosabb lesz. Úgyhogy egyáltalán nincs elfelejtve a rally. A gymkhana-játékmódban egyébként kétszer-háromszor nagyobb játszóterekre számíthatunk, mint legutóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Írtam is neki, hogy szeretnék náluk dolgozni.
Kiváncsi vagyok, visszaír-e.
Amúgy nem biztos, hogy pc. Ott van a monitor mellett valamilyen konzol. A stúdióban lőtt képeken, videókon látszik, hogy a konzolok is mind monitorra vannak kötve. Talán csak a játszósarokban van tv-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest