- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
volt az is. nem a programmal van a gond. azér az a 900ns ping valamit sejtet, és ez több mérés átlaga. amugy a koliról a 401 előtti verziók ki vannak már tiltva. 3x akkora kapcsolattal nem nagy kunszt 90k :) egy 384-esen annyival tölteni az a nagy dolog:) de azér az 500k/s a csúcs az se volt rossz azóta se volt olyan jó napom :D
-
Dilikutya
félisten
a nyitókérdésem még mindig fennáll 0.403-as CZDC és BCDC esetén is, de már nem tudok mit kitalálni, bent az axelerónál valami már ujra lett inditva de semmi változás. a ping értéke elég magas volt
-
Dilikutya
félisten
válasz
Dilikutya #14 üzenetére
kipróbáltam másik gépről is, szintén Axelero ADSL, igaz hogy 512-es és nem 384-es mint az enyém de az mind1.
itt most már félórája stabilan benn vagyok, de a restart előtt több mint egy órát voltam bent, most nézem meddig birja de nagyon úgy tűnik hogy nálam van a hiba, de mi. -
Dilikutya
félisten
akkor megnyugodtam hogy a hiba nem a felhasználóban van :D még egy kicsit igazán emelhetnék a megosztást, jelenleg 70Gb-ig jó vagyok :D
én nem tudom, rosszul fogalmaztál sztem mer isten őrizz hogy pár hibát pótoljanak benne, mikor a meglévő is bőven elég:) ha nyitok új kereső ablakot amikor hubon vagyok, asszem már leirtam de mindegy, szal szinte majdnem biztos hogy a program behal -
Dilikutya
félisten
túl fontos adatom nekem se:) habár a BSA vizslató szemei elől jobb ha rejtve maradnak :D:D meg aztán, jó ha van tűzfal, nemrég a Norton IS megfogott egy Netbus támadást, nemtom honnan jött, valami kóbor netbus lehetett. igaz, a 2002-es verzió még nem tudja betájolni honnan jött a támadás, de sajnos csak ilyenem van legálisan, az alaplap CD-jén :D nemtudom, a Netbus XP-re működik-e, annak idején Win95/98-ra az egyik legjobb game volt :D
-
Dilikutya
félisten
más letöltő, pl soulseek megy rendesen, az ugy vettem észre nem kapcsol szét, kazaa se. letöltő progikkal se tapasztaltam gondot, az 500megás far cry demót húzóra szedtem le a pcdome-ról. nem a Service Pack a hibás, mert bár most olyan XP-t használok amiben benne va, viszont ezt csak 2 hete raktam föl, előtte a régi XP-t használtam. nem tudom mi lehet a szolgáltatóval, mer az viszont pár hónapja gyorsabb lett. amikor novemberben bekötöttük, 42k volt a csutka, aztán vmikor az év elején ez felment 48-50k-ra. bár matáv... a fene se tudja
-
Dilikutya
félisten
A 100%-ot a megosztásra gondoltam, mer azt már jól átnéztem. mármint mi jelenik meg soká? a csatlakozással nincs gond, gyorsan megy. csak nem képes sokáig bennmaradni, most 5 percet birt ki az előbb. Axalero ADSL 384kbit/s a kapcsolatom. tűzfal Norton Internet Security 2002. aktiv módban használom, a 421 port engedélyezve van a DC-nek, IP nincs beirva mer dinamikus. ezt csinálta a Zonealarm pro 4-el is, és úgyis hogy minden tűzfal ki volt kapcsolva. mindegyik hubról ki szoktam esni, de tény hogy a Koli/Mátrix párosról sokkal gyakrabban. ha a DSL-eseknek ennyire gáz eza progi, akkor nem is értem hogy megy még mindig a DC. ja, valami hasonlót tapasztaltam már Chello 512-vel is
-
Dilikutya
félisten
aza gondom hogy van eza chatprogram, a DC. és az rendben van hogy belépek egy hubra, de elég sűrűn szétkapcsol, ráadásul 100% hogy ok nélkül. és a közös chat ablakba se tudok irni, mer vagy nagyon sokára jelenik meg amit irok vagy meg se jelenik mer addigra szétkapcsol.
DC++ 0.306
BCDC 0.307
nDC 0.306
DC++ 0.401
verziókkal csinálja ezt, de már közel két hónapja, amig nem kellett a 0.301-t leváltanom addig minden rendben volt, sőt után egy darabig a BCDC 0.306 is jól ment. mi lehet a gond. nehéz az élet chat nélkül :)
Aktív témák
Hirdetés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- OpenMediaVault
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest