Hirdetés
Aktív témák
-
pRedATor
tag
Két téma tetszene:
- A számítógépes hálózatokban létrejövő hurkok prolmémái és megoldási alagoritmusai
- A legrövidebb utak problémája a számítógépes hálózatokban
Eléggé közel állnak egymáshoz az igaz, de ehhez lenne vmi közöm... -
Superman
nagyúr
Nem kell itt ilyen meg olyan szoftvert írni ennek meg annak a protokollnak az analizálására.
A diplomamunka egyébként nem arról szól, hogy mondjunk valami eredetit, vagy felfedezzünk valami korszakalkotót, hanem arra, hogy összefoglaljuk egy olyan szakterület eredményeit, ahol jónak érezzük magunkat, vagy amibe jobban beleástuk magunkat.
Én szívesen javasolnék témákat, de nem tudom miben vagy jártas, nem is jártam a Kandóra, nem tudom ott mik a követelmények, csak egy általános sémából indultam ki.
Mondhatnám persze, hogy lehetne a téma valamilyen wap alapú alkalmazás fejlesztése - a wml nyelv nem túl bonyolult - mivel manapság sokat fejlesztenek mobilra, stb. de ez is csak olyan általánosítás lenne, mint a többi.
Miből akarod írni egyébként? Mi áll hozzád közel? -
tildy
nagyúr
Tudom.Csak egy ötlet volt.De akkor miért nem a ciscos évfolyamtársakat kérded?Vagy a levlista?
Persze remélem lesznek itt még ötletek, nekem hirtelen ez jutott eszembe..
Én spec maradoka mobilos dolog mellett, remélem ha valaki helyfüggő szolgáltatások témában otthon van , az segít nekem:) -
tildy
nagyúr
Ha meg hardveres, akkor építs hardveres tűzfalat;]
-
pRedATor
tag
UP!
-
pRedATor
tag
A lényeg, hogy lassan le kellene adni a témát már van elképzelésem, de ezen még szívesen változtatnék. Mivel infós vagyok és számítógépes hálózatokra vagyok ''kitenyésztve'' ezért eme témakörön belül érdekelnének az ötletek. Direkt nem szűkítem tovább a tárgyterületet, mert így eléggé szabadjára lehet engedni a fantáziát. Talán annyit engedtessék meg, hogy lehetőleg minél inkább hardveres síkon maradjunk, magyarán ne legyenek a témák olyanok, hogy ilyen olyan szoftvert írok ennek meg annak a protokolnak az analizálására meg stb.
Előre is kösz a segítséget :)
Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest