Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Georgexy
csendes tag
Én is Samsung Tv-vel használok egy dm611-est és egy dma 2030-ast és nekem semmi gondom vele.A dm611 egy sirály lejátszó és most adják ki a frissített változatát amire le is fogom cserélni. Egyetlen hibáját vettem észre mióta használom, hogy a princo dvd-r ek legvégét akadozva olvassa.Kb.80 % ban! De a többi megy rendesen! Az újnál nem lesz ilyen gond! Mellesleg a Dimarsonoknak van egyedül magyar setup menüje az öszes dvd és házimozi redszer küzött. Nem utolsó ez sem!
Szerintem!!!
A DMA pedig szerintem szépen szól. Persze nem egy Yamaha szett de 50.000-ért mit vár az ember! Bőven elég házimozihoz! -
Emerico
csendes tag
Hi all!
Hol is kezdjem? Elsőként talán a Samsung és a Dimarson rokonságáról, melyet itt olvastam. Ez igencsak meglepett. Nekem Van 1 Samsung TV-m, és egy Dimarson típusú házimozi rendszer. Az első gond a távirányítás. Pl. ha a tévé távirányítóján lenyomok 1-2 gombot, TXT, csatorvaválasztás.....stb, A házimozi hangosít, vagy éppen halkít, ami nagyon dühítő tud lenni.
Az internetes tájékoztató alapján a DVD lejátszónak le kellene tudnia játszani a VCD és az S-VCD formátumokat is. Mellesleg a kézhez kapott kezelési utasításban erre utalást sehol sem találtam! Sokszor megpróbáltam már lejátszani eme formátumokat, eddig még egyszer sem sikerült. Na jó volt olyan alkalom, hogy a TV-re kiírta kék háttérre, hogy PCB be (vagy PBC :)), hang volt, de kép nem. Jó mi??
Egyszóval, ha valakinek még nincs TV-je, se házimozija, akkor lehetőleg egy gyártótól válasszon, talán akkor nem fog a távirányítás összepofázni. Valamint vásárláskor vigyen magával egy rakat DVD, CD formátumot, kapcsoltassa be a készüléket és sorra próbálja ki a lejátszóban az összes lemezt. Különben ez az egész egy zsákbamacska lesz, ami nem egy olcsó mulatság.
Ha valakinek lenne még hozzászólása, és ötlete, azt szívesen fogadnám!
Ui.: lejátszó DM 611 típus, házimozi DMA 2030, ha mégegyszer vennem kellene hátimozit, tuti, hogy nem Dimarsont választanék! -
Dr. Ernő
tag
Szóval lehet, hogy ez a Dimarson nem vmi nagy név, de legalább a Samsunghoz tartozik ami már bíztató. Én nem akarok sok pénzt köllteni DVD-lejátszóra, egyszóval én a ''kis nevek'' közül keresem a lehető legjobbat.
-
Én egy DMP-300-ast vettem nemrégiben, tapasztalataim:
- nagyon jó képminőség (RGB-n keresztül főleg)
- nagyon jó hangminőség MP3-nál és DVD-nél (audio CD-t is viszonylag jó minőségben játsza, de a Marantz CD-mnek a közelébe sem ér)
- DVD-ket tökéletesen játsza
- MP3-s CD-R/RW lemezeket tökéletesen játsza
- eredeti/CD-R/RW audio CD-ket nem mindig(!) játsza le
Ha valaki azt írja, hogy nem jó minőségű, legyen szíves írja le a többi ''elektronika'' típusát is (TV, HIFI stb...). én elég érzékeny vagyok a minőségre, de amire fent azt írtam, hogy jó, az szinte tökéletesnek mondható
ja és 19.990 ropi volt.
további info:
[L]http://www.radi.hu/dimarson/dmp300.html[/L]
(véleményem, hogy a DVD tipikusan olyan elektronika, aminél főleg a szolgáltatásokat/designt/márkát kell megfizetni, minőségben az alapkészülékek is nívósak. ez a lejátszó pl. csak a progressive scant nem nyújtja képminőség téren.) -
Bobojsza
aktív tag
-
Dr. Ernő
tag
Jók ezek a Dimarson dolgok? pls írjatok véleményt ha egyáltalán ismeri valaki.
Igaz, hogy a Samsung-hoz tartozik a cég?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Le Mans Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG 32UR500-B VA Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60Hz / FreeSync
- Szinte Új Razer Huntsman V2 US Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest