Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
Igen, itt is az lehet. Az SD kártya mérete változik, azaz menti a file-okat, de a béna app nem találja, nem játssza le.
Na most írtam a Digoo supportnak, kiváncsi leszek mit válaszolnak, de én nem akarok ftp-zni, az app-ból akarom látni a felvételeket, mint korábban. Tiszta vicc ez a 360eye app -
Flashy
veterán
ha már bugok: nekem mindegyik eljátszotta már azt, hogy egyszer csak elfelejtett minden beállítást, resetelni kellett és újra bekonfigolni. látszólag bebootol, tekergeti a fejét, de nem kap IP-címet, valószínűleg a wifi jelszó miatt. legközelebb leveszem a jelszót a wifiről, hogy akkor rátalál-e. bár most hogy mondom, a hang kikapcsolást nem felejtette el, mert nem kiabált, tehát nem állt teljesen gyári állapotba a resetig.
másik: az M1 néha 1-2 eseményt nem rögzít, vagy nem vesz észre. normál nappali fényben átmegyek a kép szélén, de nem készül rólam felvétel, viszont amikor jövök haza ugyanott de másik irányban, akkor meglát. amúgy rendszeresen megnézi valami marha nagy lepke éjjel, azok a videók elég ijesztőek
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest