Hirdetés
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekilaca
csendes tag
sziasztok,
Bocsi ha hosszúra sikeredik, de nagy a bajom
Lehet, hogy nem épp a megfelelőbe írok nézzétek el nekem. Vadi új topikozó vagyok. Eddig semmi problémám nem volt a videószerkestéssel.
Hoppá. Még nem is írtam miben szeretném a segítségeteket kérni.
Ahogy az elöbb írtam amatőr szinten foglalkozom videószerkesztéssel/ha nem így lenne valószínű nem írnék
/
Többen használják a pinnacle-t. Ez eddig nekem is bejött. Több filmet készítettem vele. Kezdetben vcd-ket, majd svcd-t és már több dvd-t is.
Eddig DV kamerát használtam. Nade Jézuska meghozta az ÚJ kamerámat JVC GZ MG 505E. MOndanom sem kell bitang jó kis kamera. De amikor jött volna, hogy pc-re töltöm és megvágom ...
A kamera .MOD kiterjesztést készít és semmiféle képp nem tudom beimportálni a progiba.
Ha valaki olvassa ezt a SEGÍTSÉGKÉRÉST és lenne ötlete milyen progiva tudom szerkeszteni nagyon örűlnék neki. Próbáltam a hozzá adott Power DVD 5 Ne-t de sz@rt se ér.
Kb 1 hónapja azon vagyok hogyan tudom megoldani ezt a számomra óriási problémát. Itt állok /ülök/ egy új kamerával és nem tudom megszerkeszteni a videóimat
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Le Mans Ultimate
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
/