Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bekilaca

csendes tag

sziasztok,
    Bocsi ha hosszúra sikeredik, de nagy a bajom :(
    Lehet, hogy nem épp a megfelelőbe írok nézzétek el nekem. Vadi új topikozó vagyok. Eddig semmi problémám nem volt a videószerkestéssel. :DD
    Hoppá. Még nem is írtam miben szeretném a segítségeteket kérni.
    Ahogy az elöbb írtam amatőr szinten foglalkozom videószerkesztéssel/ha nem így lenne valószínű nem írnék :U /
    Többen használják a pinnacle-t. Ez eddig nekem is bejött. Több filmet készítettem vele. Kezdetben vcd-ket, majd svcd-t és már több dvd-t is.
    Eddig DV kamerát használtam. Nade Jézuska meghozta az ÚJ kamerámat JVC GZ MG 505E. MOndanom sem kell bitang jó kis kamera. De amikor jött volna, hogy pc-re töltöm és megvágom ...
    A kamera .MOD kiterjesztést készít és semmiféle képp nem tudom beimportálni a progiba.
    Ha valaki olvassa ezt a SEGÍTSÉGKÉRÉST és lenne ötlete milyen progiva tudom szerkeszteni nagyon örűlnék neki. Próbáltam a hozzá adott Power DVD 5 Ne-t de sz@rt se ér.
    Kb 1 hónapja azon vagyok hogyan tudom megoldani ezt a számomra óriási problémát. Itt állok /ülök/ egy új kamerával és nem tudom megszerkeszteni a videóimat :O

Új hozzászólás Aktív témák