Aktív témák
-
Polesz
addikt
Na szóval többszörös problémával állok szemben nem is tudom, hogy hol kezdjem.
Adott 2 gép, mind a kettő winxp sp1-el telepítve. Az egyik cel900, a másik cel366, mindkettő VIA-s csippen csücsül.
Probléma 1:
Adott egy HP 315 Digitális fényképezőgép. Az xp szépen felismeri és feltelepíti hozzá a meghajtókat, és a compact flash kártya mint cserélhető lemez meg is jelenik. Eddig rendben van, viszont sem a hp programja sem pl intézőből ezt az egységet nem lehet látni. A hp program valami cannot akármi problémával leáll és nem hajlandó másolni, a win pedig egyszerűen közli, hogy nincs ilyen meghajtó lemez kéne bele. A tulaj elmondása szerint a laptopon amin win98 fut rendben megy a másolás. Végülis van egy HP photosmart 1000-es nyomtatója amiben van CF kártyaolvasó is és ha abba illesztem a kártyát akkor gyönyörűen lehet olvasni róla az adatokat. Tehát ebben kérnék először is segítséget, hogy mit csináljak vele. Kisbalta és egyéb szerszámok emlegetése már szóba jött, de nem megoldás :)
Probléma 2:
Canon PowerShot Pro70 Digitális fényképező és kamera. Ez valamilyen úton-módon a gép egyik szabad sorosportjával kell összekötni és akkor lehetne áttölteni a cuccokat a gépre. A tulaj szerint szoft nincs hozzá, a winxp mint új hardvert meg se találja. Ha valaki tudja, hogy ezzel mi a rákot kezdjek azt megköszönném :)
Probléma 3:
Valamilyen AverMedia tvtuner. Az eredeti gyári cd-n nincs XP-s driver. A win2000-esre közli, hogy ez bizony kőkeményen nem lesz jó hozzá. Ha feltelepítem úgy tűnik, hogy rendben megy, de 1-2 újraindítás után az xp elhal és csak reinstall hozza helyre amikor megint csak közli, hogy ezt a hardvert inkább ne. Ha ehhez létezik új driver, vagy valami rafinált trükk azt megköszönném.
Probléma 4:
Álmos és fáradt vagyok és ilyen hülyeségekkel zaklatnak engem ezért kénytelen vagyok én is ilyen hülyeségekkel zaklatni Titeket. Amúgy ráállok én is a problémára és keresek, mert gugli az én barátom, de ha valaki tényleg tud valami okosat az ne fogja vissza magát :DDD:DDD:DDD
Köszönöm ennyit szerettem volna hirtelen.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest