- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Polesz
addikt
Na szóval többszörös problémával állok szemben nem is tudom, hogy hol kezdjem.
Adott 2 gép, mind a kettő winxp sp1-el telepítve. Az egyik cel900, a másik cel366, mindkettő VIA-s csippen csücsül.
Probléma 1:
Adott egy HP 315 Digitális fényképezőgép. Az xp szépen felismeri és feltelepíti hozzá a meghajtókat, és a compact flash kártya mint cserélhető lemez meg is jelenik. Eddig rendben van, viszont sem a hp programja sem pl intézőből ezt az egységet nem lehet látni. A hp program valami cannot akármi problémával leáll és nem hajlandó másolni, a win pedig egyszerűen közli, hogy nincs ilyen meghajtó lemez kéne bele. A tulaj elmondása szerint a laptopon amin win98 fut rendben megy a másolás. Végülis van egy HP photosmart 1000-es nyomtatója amiben van CF kártyaolvasó is és ha abba illesztem a kártyát akkor gyönyörűen lehet olvasni róla az adatokat. Tehát ebben kérnék először is segítséget, hogy mit csináljak vele. Kisbalta és egyéb szerszámok emlegetése már szóba jött, de nem megoldás :)
Probléma 2:
Canon PowerShot Pro70 Digitális fényképező és kamera. Ez valamilyen úton-módon a gép egyik szabad sorosportjával kell összekötni és akkor lehetne áttölteni a cuccokat a gépre. A tulaj szerint szoft nincs hozzá, a winxp mint új hardvert meg se találja. Ha valaki tudja, hogy ezzel mi a rákot kezdjek azt megköszönném :)
Probléma 3:
Valamilyen AverMedia tvtuner. Az eredeti gyári cd-n nincs XP-s driver. A win2000-esre közli, hogy ez bizony kőkeményen nem lesz jó hozzá. Ha feltelepítem úgy tűnik, hogy rendben megy, de 1-2 újraindítás után az xp elhal és csak reinstall hozza helyre amikor megint csak közli, hogy ezt a hardvert inkább ne. Ha ehhez létezik új driver, vagy valami rafinált trükk azt megköszönném.
Probléma 4:
Álmos és fáradt vagyok és ilyen hülyeségekkel zaklatnak engem ezért kénytelen vagyok én is ilyen hülyeségekkel zaklatni Titeket. Amúgy ráállok én is a problémára és keresek, mert gugli az én barátom, de ha valaki tényleg tud valami okosat az ne fogja vissza magát :DDD:DDD:DDD
Köszönöm ennyit szerettem volna hirtelen.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Motoros topic
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest