Aktív témák

• Polesz

addikt

Na szóval többszörös problémával állok szemben nem is tudom, hogy hol kezdjem.

Adott 2 gép, mind a kettő winxp sp1-el telepítve. Az egyik cel900, a másik cel366, mindkettő VIA-s csippen csücsül.

Probléma 1:

Adott egy HP 315 Digitális fényképezőgép. Az xp szépen felismeri és feltelepíti hozzá a meghajtókat, és a compact flash kártya mint cserélhető lemez meg is jelenik. Eddig rendben van, viszont sem a hp programja sem pl intézőből ezt az egységet nem lehet látni. A hp program valami cannot akármi problémával leáll és nem hajlandó másolni, a win pedig egyszerűen közli, hogy nincs ilyen meghajtó lemez kéne bele. A tulaj elmondása szerint a laptopon amin win98 fut rendben megy a másolás. Végülis van egy HP photosmart 1000-es nyomtatója amiben van CF kártyaolvasó is és ha abba illesztem a kártyát akkor gyönyörűen lehet olvasni róla az adatokat. Tehát ebben kérnék először is segítséget, hogy mit csináljak vele. Kisbalta és egyéb szerszámok emlegetése már szóba jött, de nem megoldás :)

Probléma 2:

Canon PowerShot Pro70 Digitális fényképező és kamera. Ez valamilyen úton-módon a gép egyik szabad sorosportjával kell összekötni és akkor lehetne áttölteni a cuccokat a gépre. A tulaj szerint szoft nincs hozzá, a winxp mint új hardvert meg se találja. Ha valaki tudja, hogy ezzel mi a rákot kezdjek azt megköszönném :)

Probléma 3:

Valamilyen AverMedia tvtuner. Az eredeti gyári cd-n nincs XP-s driver. A win2000-esre közli, hogy ez bizony kőkeményen nem lesz jó hozzá. Ha feltelepítem úgy tűnik, hogy rendben megy, de 1-2 újraindítás után az xp elhal és csak reinstall hozza helyre amikor megint csak közli, hogy ezt a hardvert inkább ne. Ha ehhez létezik új driver, vagy valami rafinált trükk azt megköszönném.

Probléma 4:

Álmos és fáradt vagyok és ilyen hülyeségekkel zaklatnak engem ezért kénytelen vagyok én is ilyen hülyeségekkel zaklatni Titeket. Amúgy ráállok én is a problémára és keresek, mert gugli az én barátom, de ha valaki tényleg tud valami okosat az ne fogja vissza magát :DDD:DDD:DDD

Köszönöm ennyit szerettem volna hirtelen.

Aktív témák