Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
berniemaci
csendes tag
Koszi a valaszt, probaltam ugy, ahogy tanacsoltad, de sikertelenul. Meg kiserletezek vele, ahogy Te irtad, de eloszor attanulmanyozom a hasznalati utmutatot. biggamer-tol kaptam egyet
. Sok sikert a tovabbi fotozashoz, fiuk! Nagyon tetszenek a kepeitek.
Koszi utoljara berniemaci -
berniemaci
csendes tag
-
berniemaci
csendes tag
Az ISO beallitas sokat segitett, mar ertem, hogy mukszik, meg van egy szurke kis gomb, ami szinten a fenyerosseget allitja, nem is tudtam, erre is tegnap jottem ra, de meg mindig mozgasra elhomalyosodik. Azon a kis rezgo kezecske beallitasa sem segit. HOL ALLITSAM BE A ZARIDOT????? HELP!
berniemaci -
berniemaci
csendes tag
válasz
biggamer #12618 üzenetére
Na most ott tartok, hogy ellenoriztem az osszes beallitast a gepen, az osszes beallitasi lehetoseget, a SET -ben, de hopeless, bajban vagyok, mert zaridot nem tudok rajta allitani. Ha az S-re teszem, irja ugyan, hogy "zarido elovalasztas", de ha rateszem nem valtozik semmi, nem mutat szamokat, fogalmam sincs, mennyi a zarido, es nem is tudom a SET-ben sem, hogy mit tudnek varialni. Altalaban P-re allitjuk, mikor fenykepezunk, sajnos nem talaljuk a hasznalati utasitast, igy csak amire magunktol rajottunk, hogy kepes a gep, arra tamaszkodunk. Ebben tudtok taancsot adni? A gep tipusa Panasonic Lumix, DMC-FZ7, ez tudom, nektek sokat mond. robaltunk keresni hasznalati utasitast a neten, de csak egyik honlaprol a masikra kuld, remenytelen.
Tuti, hogy otthon hagytuk, minel kevesebb csomag, you know, de ez hasznos lett volna. A jotallasi is otthon, de nem fogok innen Kanadabol hazaszaladni, hogy kicsereljek, es elkuldeni sem fogom postan.
Koszi a hozzaszolasotok! berniemaci -
berniemaci
csendes tag
válasz
philoxenia #12599 üzenetére
Koszi, megtettem. Most megprobalom a megadni az elerhetoseget, nem tudom, mukszik-e. Proba cseresznye. Kivancsi vagyok a velemenyetekre. Mindenkepp. ugy latom, itt mindenki olyan gyonyoru kepeket csinal, en is be akarok allni a sorba.
http://kepfeltolto.hu/i/?225953&t=img
http://kepfeltolto.hu/i/?225954&t=img
http://kepfeltolto.hu/i/?225955&t=img
http://kepfeltolto.hu/i/?225956&t=imgha igy nem sikerul, akkor a begerol le kell torolni a "&t=img" reszt. Gondolom, fogalmam sincs, eloszor kuldok igy kepet. Try it! Koszi !
-
berniemaci
csendes tag
válasz
rumos14 #12585 üzenetére
Koszi a valaszod, a nappali, kinn keszult fenykepekkel nincs gond. Akkora. Inkabb a vaku nelkul keszult benti kepekkel, meg a tavoli alakos kepekkel, meg amikor lampa eg. Meg az elejen, telen egy indianfesztivalon keszitettunk rengeteg kepet, de a tancolo, mozgo alakok szines foltok es csikok lettek, es ettol felforrt az agyvizem.
Kosz, felteszem a kerdest a masik topikban is.
Nagyon koszonom, meg egyszer.
berniemaci -
berniemaci
csendes tag
Hello, ugy latom, regen irtatok ebbe a forumba, de azert megprobalok a kerdesemre valamilyen valaszt kicsikarni beloletek, hatha, valaki meg olvassa.
Tavaly vettunk egy Panasonic Lumix tok uj digit fenykepezot, es mar ismerem a markat, mert egyet mar elloptak tolunk, de annyira tetszett, hogy ujra olyat vettunk, tudom, hogy gyonyoru kepeket csinal, de amiota kijottunk Kanadaba, egyszeruen elmosodnak a kepek, ha nem all ugy az ember, mint a covek. Mar megprobaltunk minden beallitast, Es van rajta mozgasstabilizator, ha jol tudom. Arra gondoltam, amire eddig nem, hogy talan az atalakitoval nem tolti fel ugy az aksit, es ettol lesz lassabb az exponalas. Letezik, hogy jol gondolom? Itt nem 220V van, hanem fele. Mit tanacsoltok?
Az emilem berniemaci@yahoo.com, ha valakinek van otlete, nem irna meg?
Koszi Betty
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- iPhone topik
- Linux haladóknak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
- Sandisk Extrem Pro Cfexpress 128Gb Type B kártya Cf express Újszerű Dobozos
- Panasonic DMC-LX15 Digitális fényképezőgép F1,4 2,8 LEICA DC 4K videó 20,1 MP LX15
- Smallrig Forewala W60 wireless vezeték nélküli mikrofon eladó
- Sony Vario-Tessar T E 16-70 mm f/4 ZA OSS
- Fujifilm WCL-X100 nagylátószögű konverter X100-as szériához