Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
Ezt eljátszották egy párszor. Volt olyan srác, akinek a feje 5-10 cm-re volt a földtől, és mégis letette 2 kerékre.
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Semmi, szerintem tucatkép (vagy inkább turistafotó: itt voltam, ezt láttam). Tisztes iparosmunka, semmi több - szigorúan szvsz. Egy érdekesebb szög, egy kisebb látószög, egy rész kiemelése nekem izgalmasabb lett volna - de ez csak egy vélemény, és mint ilyen erősen szubjektív ugyanakkor nem biztos, hogy helyes.
Ettől függetlenül tessék tovább gyártani a képeket! -
Hydra SR
addikt
Sikerült, csak ezt szerintem nappal kéne, vagy minimum a záridőt a vakuhoz igazítani és akkor nem hagy szellemképet, bár szép úgy sem lesz. A témaválasztás érdekes, de azért annyira egyedinek nem mondanám, viszont ettől még lehet jó.
Én azt vallom, hogy tanulásra teljesen jók a sablonképek, és akkor kell továbblépni, ha azok már mennek. Matekot is az ember azzal kezdi, hogy megtanulja a számokat, pedig a mátrixszámítás vagy egy Taylor polinom sorba fejtése biztos izgalmasabb annak, aki szereti a matekot -
Allien
veterán
A HDR (szinte)mindig indokolt. Hiszen, kicsi a dinamika átfogás.
Az meg nem jó, ha kiég a fotó egy kis része, a másik része meg teljessen sötét.
Persze, ez egyéni vélemény, és éppenséggel én is rittkán tudom alkalmazni, főleg, hogy nincsen RAW lehetősségem, illetve, nagyon rossz.
-
Szten Márs
nagyúr
Igen, egy zsebkendőt, amit letettem az útra, hogy megfelelő szögben dőljön a gép
Azon kívül van manuálfókusz az A530-on, amivel beállíthatod a fókusztávot cm-ben, meg látod kinagyítva a kép közepét, de mivel az LCD keresőben semmit nem lehetett látni, éles-e vagy sem, ezért megtippeltem hány cm (asszem látszik a képen, hogy nem kellett hozzá integrálszámítás) és tökéletesen bevált. Szvsz a zsebkompaktok döntő többségénél sokkal alkalmasabb kreatív fotózásra ez a gép, bár ez talán már itt kicsit off.
[Szerkesztve]