Hirdetés
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Sada88
aktív tag
válasz
skippper #35290 üzenetére
én megmagyarázok mindent
akarod még 2oldalas bizonyítást is írok alá . Kritikát meg elfogadom de reagálni kell rá ennyi
Ez olyan mint Sztyuit a radiátor zavarja engem is zavar ... de ott volt a becsillanás ugyanúgy . mondjuk az utóbbi még tetszik is . de nem akartam halálra psezni . mert akkor már ott is lehetne,hogy KeyGreen aztán amit akartok az a háttér.
De Sztyui miez a BW mánia? kiveszik belőled a színfólia meg a strobist?
gzola : kéne kéne ,de ha melózól párat rájössz,hogy ez nagyon nem így van . tárgyfotónál is van olyan,hogy a hajamat tépem ... de hát nekik az tetszik azt akarják úgy kell csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Sada88
aktív tag
válasz
skippper #34366 üzenetére
persze sporttechnikai szempotból nem lettek kidobálva a dolgok ,mert nem értek a témához .
14-15ös lányka kérte,hogy róla minden legyen fenn ami vanszóval ott nem nagyon szűrtem , még hátrébb van egy pár mókásabb ,de direkt hagytam benne ilyeneket is szóval annyira nem lett véresen komoly . de jók az észrevételeid köszönet is érte
pl a rokker beállásos kislány ami kinn van flickRen is az is móka kedvéért , meg van pár érdekes fej vágós is legalább lehet látni mi lehet közbe a "fejükbe"de amúgy én szívem szerint elhagytam volna al egtöbb képből a nézőket csak nem volt rá fizikailag hely,hogy 200mm felé tudjam a telét használni ahol már mosta volna őket .
-
sztyui2
őstag
válasz
skippper #34264 üzenetére
Az a durva, hogy kurvaélet, hogy most kellett visszaadnom a 10-22-t, mert ez sajnos csak 18mm-en készült. Ha lett volna 10-22, akkor simán belefért volna minden. Így nem volt hely, örülök hogy egyáltalán így belefértek. Kb előttük még 1m-nyi hely volt, és én ott voltam felkenődve a falra, szóval....
-
Sada88
aktív tag
válasz
skippper #34247 üzenetére
hmm nem lehet ,hogy a gépeden van beállítva a raw feldolgozásra ,hogy valamit belementsen?
Mert nekem pl RAWra autómatán black 5 brightness 50 contrast 25 értékeket add és akkor látszik iylen,hogy prewbe elsőnek más és vársz akkor feldolgozza és megváltozik a kép
bár én is örülnék ha megtalálnám hol lehet ezt lelőni.
-
Fejo
őstag
-
Slowman
aktív tag
válasz
skippper #28964 üzenetére
Az a baj, hogy annyira kicsi a DOF, hogy az már nem fér bele. De ez a legtöbb makrónál így van. Ha megnézed a fej rész az ami éles és a szemek, a több meg csak annyira amennyire lehetett. Ha tovább rekeszelek akkor nem lesz (még ennyire sem) homogén a háttér. Erre nem nagyon tudnék megoldás (csak talán a multi fókusz de az, meg irdatlan pepecselés) ha valakinek van tippje szívesen fogadom
. Mindenesetre köszönöm az eddigi véleményeket.
Szerk:
Tomate: nagyon szép! mind nagyon tetszik!Talán az első (a hangulata és a bokeh miatt) és a második (meg ugye a téma nagyon érdekes, csak jobb lett volna ha nem a potroh rész az éles hanem a fej, szvsz így is jól mutat) a legjobb
[ Szerkesztve ]