- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
válasz
Karima #40883 üzenetére
Nekem tetszik a szimmetrikussága, kicsit színtelen szagtalan lett, de szerintem nem a hdr csúszkával, hanem a színcsatornákkal való játékkal lehetne feldobni.
(#40889) Karima
Nekem meg ez nem tetszik, túl nagy a különbség az ég és a talaj között, az egyik nagyon sötét színeket tartalmaz, a másik pedig élénkeket, üti egymást a kettő.u.i.
3 képes expóeltolásos sorozat elég egy hdr-hez, nem kell túlzásba vinni, nem is érdemes. -
kiskornel
addikt
válasz
Karima #40883 üzenetére
Egy jótanács. Mielőtt HDR képet készítesz, nézd meg, hogy mekkora átfogás van abban a tájban, amit le akarsz fényképezni. Spot fénymérés a legvilágosabb pontra, majd a legsötétebbre. Kiszámolod, hogy hány FÉ van benne.
Szerintem is elég lett volna 3 kép. És gyorsan egymás után, hogy ne látszódjon a felhők aurája.Ezt még lehetett volna továbbhúzni. Sajnos magában a tájban nincs annyi, hogy olyan hüdejó kép legyen.
Dinamikakompressziót inkább PS-sel szoktam csinálni. Gondolom te most műanyag HDR-t szerettél volna készíteni. Eyecatching, ultracontrast, stb...
Aktív témák
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged