- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
Tetszenek a képeid, technikailag értesz a dologhoz, ez látszik. Javarészt kreatív is vagy, de ellentétben ezzel van pár olyan képed ami nem igazán érdekes. A koncertfotók viszont nagyon jók!
(#31224) Chapel: Jó makrók lettek, én a fehéregyensúlyra, utómunkára jobban figyeltem volna.
(#31235) forceberg: Az első nagyon jó lett, el sem hinném mivel csináltad.
(#31239) bubi92: Hangulatos kép, de a vágás nekem nem tetszik. Hagyhattál volna még bal oldalt, hogy harmadolópontban legyen a feje. Talán fent és lent is szűk de tudja a fene.
(#31245) kricsi81: Tavaly gondolkoztam gép és obi bérlésén, amíg még nem volt meg a cuccom, de olyan áron, és olyan feltételekkel adják, hogy nem tudom hobbifotóst érdekelhet-e ilyesmi. Profi ha valami elromlik, és fontos meló miatt kell hirtelen valami, lehet esélye, hogy bérel, de kifizettetni a gép új árát nevetséges, ha lenne is ennyi pénzem, inkább veszek gyorsan egyet használtan aztán egy pár hét után ugyanannyiért eladom. Ha nincs pénzem akkor pedig a sok tízezres bérlés 8 órára... Ez is elég borsos. Arról nem is beszélve, hogy autót is lehet bérelni, mégsem kell 2-3 millát otthagyni.
Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged