- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Portréra nem jellemző az aranymetszés, legalábbis nem úgy, mint a tájképen a magányos fa, de egyébként a fix gyújtótávú obik is korlátoznak a szabad komponálásban. Megnéztem pár koncertfotót amiket hivatásosak készítettek és szinte sosem komponálják őket túlzottan, csak a pillanat, a nézőpont és a téma a lényeges rajtuk meg a technikai dolgok, élesség, zaj, fények, színek. Nagyon ritkán jön össze mindez kompozícióban, ráadásul a sok láma kocakattintóst is kerülgetni kell, akik a színpad előtt alulról fotóznak kompakttal vagy mobillal nagylátóban, vakuval a fényes mikrofonállványt, fej fölé tartott géppel. (Azt nem értem, hogy az ilyen képeket utána megnézi valaki, vagy csak jó érzés koncert közben gombokat nyomkodni?)
Itt van néhány komponáltabb kép de szerintem ezek kevésbé érdekesek:
Mindenesetre próbálkozom még majd a komponálással is.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest