Hirdetés
Aktív témák
-
Retro11
senior tag
válasz
#31757056 #48702 üzenetére
(#48702) Cayman
Ezt elég jól eltaláltad. Szeretném a képeket egyébként, de csúnyán elrontottam és az a baj, hogy csak utólag vettem észre. A faágassal nekem csupán a téma elhelyezése nem tetszik, a másik képnél pedig, ahogyan írtad is, az a fránya fal. Nem tudok már mit tenni, kár értük.. (A lány szájtartása pedig a fogszabályzó miatta van)
(#48703) m3ss A háttér a lány személyisége miatt tűnt jó ötletnek. Lehetett volna jobb is, tény. Legközelebb..
A David pinzer képeit már én is láttam, hát azért előtte kalapom megemelem
. Az utómunkázás dolgot én annyira nagyon nem csípem, biztosan szükségem lesz rá később, egyelőre hanyagolom, ha nem muszáj... Az öltözködés azért lett ilyen, mert kifejezetten arra kértem a lányokat, hogy olyanban jelenjenek meg, amiben jól érzik magukat. Ez nekem fontos.
Majd lesz olyan is, amikor ruha és smink is meglesz adva. Később...Nagyon szépen köszönöm a hozzászólás és kritikáitokat, sokat jelentenek!
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- iPad topik
- Video digitalizálás
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Sandisk Extrem Pro Cfexpress 128Gb Type B kártya Cf express Újszerű Dobozos
- Panasonic DMC-LX15 Digitális fényképezőgép F1,4 2,8 LEICA DC 4K videó 20,1 MP LX15
- Smallrig Forewala W60 wireless vezeték nélküli mikrofon eladó
- Sony Vario-Tessar T E 16-70 mm f/4 ZA OSS
- Fujifilm WCL-X100 nagylátószögű konverter X100-as szériához