- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokopo
aktív tag
Sziasztok
Van otletetek, hogy hogyan tudok uj QR kodot kerni az Authenticator-nak, a 16 jegyű titkos kulcs hianyaban?
Ugyanis, nemtudom hogy hoztam ossze, de az Ugyfelkapu+ bejelentkezesekor az irja, hogy "nem megfelelo a token jelszo", de olyan is van, hogy egyszeruen leraz annyival hogy "sikertelen bejelentkezes" (pedig a sima Ugyfelkapus valtas megvolt, es tobbszor be tudtam jeletkezni az Ugyfelkapu+-ra, napokon at)
Uj jelszot kertem mar tobbszor is, sikeresen megvaltoztattam, de ugyanebbe a hurokba kerulok
Probaltam android, windows, linux, ceges windows-on, es kulombozo bongeszokbol (IE, Opera, Chrome, Vivaldi)
Voltam mar szemelyesen is segitseget kerni, ott annyit tett a holgyike, hogy jelszomodositast inditott, amit megcsinalva, ugyanabba a hurokba kerultem vissza (sikeres jelszomodositas, de bejelentkezni megsem enged)
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Asztalos klub
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Formula-1
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged