Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
dkess
őstag
Ez a távközlési szektor érdekes dolog. Mind a vezetékes és mind a mobil infrastuktúra tekintetében a "világ tetején ülünk" (vastagon top10 mindkettőben - főleg vezetékes terén szerintem jövőre meglehet akár a világ top5 is simán). Árban a vezetékes jó (nézd meg a Digi -s számládon mennyit fizetsz a gigabit -es net -ért) - mobil fronton viszont eddig "megkérték az árát". Persze cserében a lefedettség terén meg a generációváltások ütemezése is olyan volt. Munkámból kifolyólag eléggé bejárom az ország sok szegletét illetve külföldön is előfordulok szépen. Van némi összehasonlítási alapom. Egyébként van ahol más országokban fordított az árazás aránya - pl. a vezetékes jóval drágább és a mobil olcsóbb és akár úgy, hogy f@shalmaz mindkettő technikailag ...
Amennyiben a vezetékes és mobil árakat összeteszem (együtt számoljuk), akkor e tekintetben sem állunk rosszul finoman fogalmazva. Ezt úgy, hogy a mögötte levő infrastruktúra meg világ top színvonalú mind a kettőben. Igen, mobil fronton árakat tekintve van hova fejlődni és támogatom egy új szolgáltató piacra lépését is, de azért valljuk meg távközlésben pont nem állunk úgy, hogy "palotaforradalmat" kellene csinálni ... Persze én sem vagyok "minden jónak elrontója" ...

@trec12
Igen, ezt fel sem akartam hozni, hogy mennyit üldögéltek a kiosztott frekvenciákon. Más meg fejlesztgetett azért. Most ez alapján kinek van igaza. Persze, ha cirkuszolni kell, akkor OK. Most akkor kinek hinnél nmhh -ként? Aki odatette magát vagy aki csak a balhét nyomja neked?
Ez szándékosan sarkítottam ki ennyire, hogy így is lehet nézni. Igen, van másik olvasata is a dolgoknak, de ne menjünk el teljesen abba az irányba, hogy "szegény ártatlan bárányka Digi - Őt mindenki csak bánccsa" ...
Persze én is drukkolok - hajrá, meg minden, de szívesen látnék további fejlődést is a balhék helyett/mellett (tudom valamennyire kellenének azok a frekvenciák is, de majd megalkudnak, ha komolyan gondolják) ...
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest