Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
Nem tudjátok hűdég idő alatt lehet változtatni a net sebességét lefelé és felfelé is?
-
Đusty
addikt
Azért kérdeztem mert ideiglenesen szerettem volna csak megemelni mondjuk decemberre amikor többet vagyok itthon de ha nem lehet vissza akkor inkább nem. Hűségidő nélkül működött csak annyi, hogy felfelé adott pillanatban emelték mikor bementem visszafelé pedig mindig csak egész hónap végén lehet. De most, hogy a flip miatt újra kaptam hűséget amivel olcsóbb akkor nem ugrálhatok így.
-
Đusty
addikt
[https://index.hu/tech/2018/03/18/10_gigabites_netszolgaltatast_inditanak_del-koreaban/]
pedig a link is offban van úgy látszik az akkor is piros
[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
-
Đusty
addikt
-
Đusty
addikt
válasz erdeidaniii #68001 üzenetére
"-egyszerre 2,4Ghz, és 5Ghz WiFi (ha egyáltalán lehet ilyet)"
Hogyne lehetne nekem az [asus] a kedvencem a gyári magyar menü miatt meg amúgy is de a fenti topik link segít.[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
válasz #65537792 #76511 üzenetére
Vagy ha van a közelben digi ügyfélszolgálat bemész és kéred az emelést. Kapsz egy papírt, hogy felvették és kivizsgálják lehetséges-e az emelés. 2 héten belül jön egy email, ha lehet emelni, 3 napon belül be kell menned egy ügyfélpontra, hogy valóban kéred az emelést 60 napra vállalják, amiről szintén kapsz papírt. Elég elfoglaltak így lehet eltelik a 60 nap de a vége felé bemész, hogy eddig nem történt megkeresés pedig lassan lejár. Ekkor már hamar felhívnak és jön a szerelő.
[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
Mekkora sebességnél elég egy átlagos vincsi és mennyi az amikortól mindenképp SSD kell, hogy bírja írni a letöltendő adatmennyiséget?
-
Đusty
addikt
válasz Stefi_dzsi #88092 üzenetére
Lehet eljön az idő amikor az internetszerelők is kékvillogóval járnak majd mintha gázrobbanás történt volna
-
Đusty
addikt
Le tudná írni valaki, kb. hányszor hány centi a digi ontja, mekkora polc kell neki?
-
Đusty
addikt
válasz Intruder2k5 #88300 üzenetére
köszönöm
-
Đusty
addikt
válasz Hegyirabló #88303 üzenetére
nálam is megy digisből
-
Đusty
addikt
ok, köszi mindenkinek
-
Đusty
addikt
Tényleg ha már szóba került. Mitől lesz gyorsabb egy kábel mint valamely másik? Nem üvegszálat kérdezem hanem a többit, mitől, mivel jobbak pl. a többmilliós analóg kábelek mint mondjuk a mezei prémium minőség? Vagy miben más a cat7 mint a 2?
[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
Mi lehet az oka, hogy Asus AC56 routerrel, az 500-as net visszamegy 100-ra? Böngészés közben észre se veszem csak letöltésnél. Újraindítás után megint 500 majd egyszer csak ismét 100. Kábelek és semmi sem változott hol ennyi hol annyi, de most meg már nem jön elő az 500 semmikor sem újraindítás, sem reset után. Ez nem tudom miért ennyi, gondolom nem jó így:
-
Đusty
addikt
Mi van akkor ha asus router a cat5e kábelre 1 Gigát ír de cat6-ra csak 100Mb-et? És a 6-ost szeretném üzembe helyezni.
A kábel vadi új [llyen].
Ez jó bejövőnek? Ez most az 5e de pl. a lan3-ban cat6-os van.[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
válasz Trabecan #99732 üzenetére
Épp ezért ez a valószínű de persze nem biztos. Azért egy ont újraindítást ha bridgeben van akkor router resetelést, újraindítást megér. Majd megnézni router nélkül bedugva a kábelt plussz ha lehetőség van rá egy másik gépen. Ezzel kifogytam az ötletekből de nálam pl. volt hasonló hiba ahol a router volt a hibás, de reset után magához tért.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD Ryzen 7 9800X3D masina
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest