Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jumpalaja01
tag
Szerintetek reklamáljak a diginél vagy sem?
-
Jumpalaja01
tag
válasz Jumpalaja01 #53423 üzenetére
Kiszállok mert az asszony rinyál. De holnap egy gémer gépet kötök a portra.
-
Jumpalaja01
tag
Kis segítség kellene:
Nemrég kötötték be nálam a 1000-res netet. A vezetékelés úgy lett megoldva, hogy a digis gigabites portra közvetlenül rá van kötve a pc, a másik portra egy tp-link router és erre rákötve a 4 portjára 3 tv és egy nas. A problémám, hogy a pc nem látja a tp-link routert és a rajta levő eszközöket, nekem pedig az kellene, hogy lássam a pc-n keresztül a nas-t. A tp-link routerre kötött eszközök, valamint a wifin rácsatlakozó eszközök látják egymást, azzal a részével nincs gond. Aki konyít hozzá az segíthetne. Köszi. -
Jumpalaja01
tag
válasz poli27 #53493 üzenetére
Köszi. Nem tudom, hogy miért nem így csináltam ahogy mondtad, pedig csináltam már ilyet. Csak a szerelő összedugta így és azt mondta, hogy így is jó lesz. Na mindegy. Most működik minden csak egy eszközt ki kellett iktatnom, de az wifin keresztül is tökéletesen veszi az akadályt.
-
-
Jumpalaja01
tag
válasz KaOstirk #62808 üzenetére
Szia. Nekem nagyon sok rigolyám volt a bekötéssel kapcsolatban. Én kerek-perec kikötöttem, hogy hova rakják az ONT, mind a 4 szobában kábeltévé + a nappaliban van a routerem oda menjen a gigabites kivezetés. Minden szobában hálózati aljzat van, szóval csak a fal és az aljzat között van hálókábel. Elmondatam , hogy mi hogyan van kábelezve és nagyon segítőkészek voltak. Igazi mindent az ügyfélért hozzáállás. Azt is mondták, hogy alapból mi lenne a kötelező nekik, de mindent megcsináltak bekötöttek, igaz, hogy konyítok valamit a kábelezéshez és sokszor csak mutogatták, hogy mit, hogy csináljak, és mi hogy fog működni. Szerintem le a kalappal előttük, legalábbis akik nálam voltak.
-
Jumpalaja01
tag
Sziasztok! Lenne egy láma kérdésem:
Most nekem per-pillanat úgy van, hogy a digi router 1000-res lan-ja megy egy TP-link archer c7-be és ennek a wifi-jét használjuk, erre csatlakoznak az okos tv-k, NAS stb., a digi router 100-as lan-ja meg egy asztali pc-be. Érdemes átkérni bridge módba? Ha átkérem bezavar a rendszerbe? Kell valamit állítgatnom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield V
- Milyen autót vegyek?
- Ukrajnai háború
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Netfone
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- WD Black 2.5 500GB 7200rpm 32MB SATA3 100/100 - több darab
- HP Omen Óriás Gamer Laptop 17.3" 144hz i7 9750H 16GB 256GB SSD 1TB RTX 2070 8GB !!!
- ABit IP35 Pro/Q6600/ASUS 8800 GT TOP/INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!
- 2X0 GB CORSAIR Vengeance RGB Pro Light Enhancement Kit fekete (CMWLEKIT2) DDR4 - NEM MEMÓRIA!
- Samsung Galaxy A55 8/256GB új!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest