Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egér probléma
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
dchard #71398 üzenetére
Amíg nálam megvan a garantált vagy több sávszél egy-egy sebességmérésnél, nem ragozom a kérdést.
Ha az nem lesz meg, számomra egyértelmű lesz a szolgáltató felelőssége, hiszen amikor szerződést kötöttem, akkor még képes volt szolgáltatni számomra, ha később már nem az, akkor csak Ő nézhet be valamit:
- vagy a hardvere avul el;
- vagy nem over-booking hanem over-flow állapotra jut- hiszen én ugyanúgy mint ahogyan eddig sem, ezután sem hajtok a teljes net letöltésére.
A közműves alapban jó párhuzam, de ha olyan marketingjük lenne mint a netnél, akkor a vizes azt állítaná, hogy akciósan 500 Bar nyomással szállít nekem vizet, a garantált minimum 7 Bar, és 5,5 alatt is jó lesz amúgy az nekem, legfeljebb majd várok kicsit mert biztosan más is csapot nyitott éppen?!
-
válasz
dchard #71398 üzenetére
Ha mindenkinek dedikált kapacitása lenne, akkor nyugodtan számolhatnánk egy tizes szorzóval az ár tekintetében. Amit a döntő többség nem tudna, és nem is akarna mefizetni. Ez a különbség az üzleti és az otthoni szolgáltatások között.
és felesleges is lenne, mert az idő kevés százalékában lenne csak kihasználva.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest