-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
badhead
csendes tag
válasz
digikábeles #30817 üzenetére
Viszont sok közülük okosítható (pl. az Alma), ami kiváltja ci+ -t. Ez a BD felvevőkre nem mondható el.
-
badhead
csendes tag
válasz
zsolt501 #28993 üzenetére
Köszi az infót.
Az a furcsa, hogy pl. a SuperOne HD nem megy, a SuperOne SD viszont igen. Ez a box hibája lehet?
Ezt egyébként, hogy tudják megoldani, hogy csak nekem kódolatlanok a beetető időszakban a prémium csatik, a szomszédnak nem? Ő már régóta digis.
Az Alma a prémium csatik neve mellé egy kis dollár jelet tesz. -
badhead
csendes tag
A múlt hét óta lettem Digikábeles. Az lcd tv-m csak a dvb-t -t tudja, így vettem egy Alma C2200-as boxot és ezzel nézem a digitális csatornákat. A prémium csatik (hbo, cinemax, digifilm, superone) még nyitva vannak, gondolom ez olyan "beetető időszak", mivel új előfizető vagyok. Kérdés, hogy meddig tart ez az időszak?
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged