Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
gulyasa #63679 üzenetére
Igazából azért írtam azt, hogy ne legyen félreértés.
Nekem ez a chromecast van, ami már inkább egy média box, ha nem is a szó szoros értelmében, de android TV fut ezen is. A tükrözést nem használnám, mert az úgy szerintem használhatatlan lenne. Ha megvan az app, akkor tudom telepíteni, az már más kérdés, hogy működne-e, de az úgyis kiderülneAzért köszi, így is segítettél.
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Android media boxra fel lehet varázsolni a digi online appot? Illetve, hol lehet letölteni az appot, ha offline szeretném telepíteni? -
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Digis technisat hd4 cx stb-t bérelek. Szeretnék vele felvenni (F1-et), ezért egy külsö 500 GB-os vinyón partícionáltam 20 GB-ot FAT32-re formázva. Ha rádugom az stb-re, akkor bizonyos csatornáknál nincs bejövő jel (többek között, M1, TV2 és persze RTL, digisportplusz stb), de van amelyiknél van (M2, DUNA, digsport, stb) és ott működik is a felvétel. Ha megformázom a saját fájlrendszerére, akkor van jel mindenhol (igaz a kérdéses csatornáknál gyengébb), de nem vesz fel, el sem indul a felvétel, mert nem megfelelő a hang. az stb-n a legfrissebb fw van fent.
Van valami ötlet?
Próbáltam már 10 GB-os partícióval is, ua.köszi, előre is
-
nOvOp
senior tag
válasz
GuruZone #3738 üzenetére
Sziasztok!
Firssítettem a stb fw-ét. Rendben működik, de az epg nem frissíti 7 napra előre (tegnap néztem és csüt-ig volt csak). Illetve mikor az infóval megnézném a jelenlegi ill. következő műsor leírását, akkor azt mondja , hogy nincs info. Viszont ha megnyitom az epg-t, akkor ott van leírás a jelenlegihez és az azt követőhöz is. Mit tudok tenni? köszi. -
nOvOp
senior tag
válasz
nepszter88 #3446 üzenetére
Szia! Én segíteni nem tudok, de inkább segítséget kérek. Most próbálok routeren hálózatba kötni ugyanilyen stb-t, de nem látja a PC-t. A router látja (ismeretlen eszközként, de oszt neki ip-t és pingelni is tudom). Xp van a PC-n, igaz ntsf rendszeren. Mit tegyek? köszi.
-
nOvOp
senior tag
XIX.
Itt jónéhány adás elment ill. kiírja, hogy jelenleg mi megy, de sötét a kép.
Azt megtudjátok mondani, hogy a kép minősége mitől függ? Nem kockásodik a kép, nem akad, de a digitális adásnál én jobb minőséget képzeltem el. Csatolok egy linket, amit HD STB-vel vettem fel (ilyen a minősége a TV-n is). Ez olyan mint egy rossz minőségű video, melyet legjobban a logónál lehet látni, ahol a kontúroknál lehet látni a kockákat (ill. nincs kontúr). (a többi adásnál is tapasztalható csak nem ilyen mértékben)
Ezt a képminőséget befolyásolhatja a lakáson belüli elosztások vagy akár a házban lévő jel? A szerelőt kétszer is kihívtam, egyszer erősített az analóg jelen, másodszor pedig azt mondta, hogy ezen a minőségen nem tud állítani, mert ha nem akad, nem kockásodik, akkor ő többet nem tud segíteni. (egyébként azt mondta, hogy ennek semmi baja..) Kérdés tehát, hogy ennek jobbnak kellene lennie vagy ne várjak csodát? A HD adások egyébként szépek. És még egy kérdés a digis HD STB-vel kapcsolatban. Kiírja a Qualityt és a Level értékét. Ezek mit befolyásolnak, mert idáig senki nem tudta megmondani, még a diginél sem. 300-as frekiken Q:100, L:50-55. A 700-as frekiken Q: 40-80, L:<40. És itt is a 700-as frekiken lévő adások elég rosszak. -
nOvOp
senior tag
Közben megtudtam néhány dolgot:
1. Nem lehet magyar nyelvet beállítani.
3. TV módra az OK gombot lenyomva kell tartani és közben a CODE gombot nyomogatva lehet váltani a SAT1, SAT2, TV irányítási módok között. (bár a tv-t még nem sikerült rábírnom az irányításra, engem a ki-be kapcsolás érdekel).
4. A csatorna "level" értéke változott, ha az első leágazás után (2 elosztó is van a lakásban a több tv miatt) csatlakoztatom a STB-t, így már akár 55-re is felment a jel. Bár beszéltem két digis szerelővel és ők azt mondták ha a quality érték jó (nekem 100) és a HD adások bejönnek, akkor jó a jel és a "level" értéknek nincs jelentősége.
Ha valakinek van ezzel ill. a korábban leírt pontokkal kapcsolatban tapasztalata, akkor szívesen venném...
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Most béreltem a Digitől egy TechniSat DIGIT HD4 CX-et és lenne néhány kérdésem.
1. Lehet-e magyar nyelvű menüt beállítani akár szoftverfrissítéssel?
2. Van-e rá mód, hogy avit is lejátszon USB-ről?
3. Tudom-e a távirányítójával a TV-t is irányítani (pl. ki-be kapcsolni)?
4. Csatornáknál a minőség: Level: 48-50, Quality: 100. Ez normális vagy esetleg ennél lehene jobb? Egyáltalán e két jelző mit takar?
5. Hol találom meg a TV, rádió csatornakiosztások frekvenciatáblázatát (Budapest)?
6. USB-re való felvétel közben miért akadozik a kép?Amúgy a DigiSport HD-ben gyönyörű (!!), a többi adásnál valószínűleg nekem volt nagyobb az elvárásom....(vagy esetleg ez a "level:50"-nek kellene jobbnak lennie?).
Köszi előre is a válaszokat.
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Már most óriási siker a Minecraft mozifilm
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
- SSD kibeszélő
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest