Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Házi hangfal építés
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Kwisatzh
senior tag
válasz
wutuka #18823 üzenetére
Nekem sem volt még olyanom, csak általában tudok én is válaszolni.
Az én alsó hangon is kb tízszer drágább LG cuccom is "ugyanezt" csinálja, hiába van beállítva "alapértelmezett nyelvnek" a magyar, és alapértelmezett feliratnak is szintén. Ha egy adott adón az "első nyelv" mondjuk az angol, akkor az angolul fog szólni a következő bekapcsolás után akármi is van, vagy volt beállítva....
Nem különösebben izgat, lusta vagyok igaz, de még meg bírom nyomni a gombokat -
Watt25
veterán
válasz
wutuka #18823 üzenetére
Én csak általánosságban tudok válaszolni. (Egyébként sem írtál pontos típust.) A leírásodból én azt veszem ki, hogy te úgy gondolod, hogy úgy tudod a nyelvet lementeni, hogy konkrétan egy csatornán beállítod a magyar nyelvet és aztán lemented a beállításokat. Nem így szokott működni. Valahol a beállításokon belül kell lennie alapértelmezett nyelvnek, ezt kell átállítani magyarra.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Spórolós topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Szuper áron DELL XPS 17 9710 UHD+Touch/i9-11900H/32 GB Ram/1TB SSD/IPS/NVIDIA RTX 3060 6 GB/Gari
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Gamer PC! R7-7800X3D/RTX 5070TI-4080S-4070S/32GB DDR5/1TB M.2 SSD/PHANTEKS HÁZ/GARANCIÁS-BESZÁMíTÁS
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest