Hirdetés
Aktív témák
-
-
yanna
addikt
válasz
Marcsello31 #18295 üzenetére
Az enyém alján a címkén az van, hogy: Model: Digi JS20
-
Marcsello31
őstag
Látom másokat is èrdekel a tèma
.
A boltost/ügyfélszolgálatos
Erről vajon tudna többet mondani?!
Mert ha úgy hozom el kapom meg a beltérit,
Hogy nincs hozzáfèrèsem, a csatornák szerkesztés
Èhez rendezèsèhez. ,"akkor magammal baszok ki".
-
Marcsello31
őstag
Milyen típusú beltérik ezek, le tudja valaki írni nekem? hátha találok róluk valamit neten, hogy néz ki a menü, stb.
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
válasz
Marcsello31 #18290 üzenetére
Eddig 4 tipussal találkoztam, mindegyik tudta.
-
draco31
veterán
válasz
Marcsello31 #18288 üzenetére
Lehet őket mozgatni, vagy külön kedvenc listákat csinálni, ahol megint csak úgy rendezed a sorrendet, ahogy akarod.
Ha akarod, akkor csak 1 csatorna van, és semmi más. -
Marcsello31
őstag
válasz
Winnie The P #18287 üzenetére
Szia! Tehát akkor HD beltéri egységet kérjek, nézegettem a weboldalukat de néhány dolog nem egyértelmű nekem. "lehet hülye vagyok azért
".
Nem tudod vagy nem tudja megnézni valaki hogy az adott csatorna lista szerkeszthető e mozgathatóak e a csatorna listában, azaz ha sorrendbe szeretném tenni az összehányt csatornákat kb ilyen sorrendben: m1 m2 dunatv tv2 rtlklubb stb, Fontos lenne.
akkor Hd képes beltérit kérjünk, rendben köszi! -
Winnie The P
őstag
válasz
Marcsello31 #18286 üzenetére
Hali!
Beltériből elég nagy a szórás. Van ugye HD és SD egység is, ha lehetőséged van akkor inkább HD egységet kérjél. Szerintem azok jobban bírják mint az SD-k. Csatornalista van, de ha jól tudom tudsz sajátot csinálni, de ebben nem vagyok biztos mivel én ezt nem változtattam. -
Marcsello31
őstag
válasz
Winnie The P #18021 üzenetére
Szia! Èn is előfizetek " nincs más lehetőségem"
A digi műholdas tv szolgáltatására.
Azt szeretném megkérdezni, hogy mostanában milyen
Beltérit adnak, lehet e bennük csatornákat rendezni,
Vagy az van ahogy adják fixen?! A választ előre is köszi! -
csucsu54
tag
válasz
sakal83 #18281 üzenetére
A műholdas HD adások jók,az SD némelyike pocsék,nem sokat segít a felskálázás,mindenképpen HD-s beltérit kérjél,a Digi is emelni fogja az árait,5 ezer felett lesz,a műholdas adás minőségben szerintem jobb mint a kábeles!Ja még valami,ha teheted vegyél egy nagyobb parabola tükröt,mert a szolgáltató által adott kicsi,nincs esőtartaléka!Én 30 éve műholdazok,120-as parabolám van!
-
draco31
veterán
válasz
sakal83 #18281 üzenetére
A HD csatorna az hibátlan minőség szerintem.
Legalábbis nem nagyon látok különbséget 100 centis 4K LG TV-n, mint egy 1080p Youtube videó.
Az SD adások az meg TV függő. Nekem szebb a kép ezen, mint öcsém TV-jén egy 55-ös Hitachi. Azon valami borzalom 1-2 csatorna. Nekem van valami képjavító technológia az LG-ben, meg amugy is okosabb, szebben megoldja.
Szóval ilyenek. -
sakal83
addikt
Sziasztok
Lenne egy kezdő kerdesem:
Most kell vmilyen tv szolgaltatot valasztanom es a helyi qva draga ezert szoba johet a muhold.Most jelenleg vodabal vagyok 62 hd csatornaval es 65os oled tvvel.
Mekkora minosegromlas lenneva muhold?
Köszönöm
-
draco31
veterán
Január elején volt cserélve az SD, úgy látom ez most nem lesz hosszú életű, ma már 3x fagyott le. Ami azt jelenti, hogy 1-2 nap és megpusztul
-
yanna
addikt
válasz
Winnie The P #18278 üzenetére
Igen.
De azért köszi Panthera. -
yanna
addikt
válasz
Winnie The P #18275 üzenetére
Na ránéztem. History csatorna nincs, sorrendet rendezni csak manuálisan lehet.
-
Winnie The P
őstag
Kb. 10 emailt írtam a fejlesztőknek, de semmi válasz! Írtam az applikációból is, így sem kaptam választ! Az AMC műsorainak időpontja talán már a valós kezdést mutatja.
Ugye nincs már RTL+ sem, hanem RTL Három van helyette. Tudom nem nagy dolgok, de azért szerintem nem lenne nagy dolog naprakészen tartani! -
Prien
addikt
válasz
Winnie The P #18271 üzenetére
Miért? Mutatja a műsort egészen áttekinthetően, szűrni is tudsz.
Mit kellene még tudnia egy műsor appnak?
Komolyan kérdezem. -
yanna
addikt
válasz
Winnie The P #18271 üzenetére
Akkor megvan miért nem tetszett nekem sem.
-
yanna
addikt
válasz
Winnie The P #18268 üzenetére
Sajnos én is ezt érzem.
-
yanna
addikt
Valami elfogadható TV műsor tippje valakinek? Amiket találok az mind gagyi, nem sok köze van a valósághoz.
-
garga01
őstag
A Digi kábel kb. egyformán stabil az egész országban. Ha gond van, sokszor országosan van gond a kábellel
De amióta nekünk van, alig volt gond vele több év alatt, legalábbis a nettel. A tv bitrátáját levették, de még szerintem így is jobb a műholdas digitől. Az optikai net+tv-vel együtt meg biztosan jobb árban mint külön. A tv meg egyenlőre több tv-re osztható plusz box vagy CI modul nélkül, habár ez változni fog vmikor.
(Egyéként a műholdas is stabil, ha jól be van állítva az antenna, meg esetleg nagyobb sajátra cseréled az általuk adottól) -
tboj
tag
Sziasztok!
Ma megkerestek telefonon a digitől, hogy az eddigi műholdas TV szolgáltatásukat mostantól lehetőségünk lenne lecserélni üvegszálasra (Békés megyei kisváros). Szól valami érv a váltás ellen? Minőségre gondolom egyértelműen jobb az optika, főleg hogy jelenleg SD beltéri van a műholdashoz. Inkább a kimaradásokra és stabilitásra lennék kíváncsi, hogy miként viszonyul a műholdashoz, ami azért elég sokszor kimaradozik, ha rosszabb az időjárás.
Bár szigorúan nem ide tartozik, de nem akarok emiatt a másik topikba is írni: ugyanitt akkor már a jelenlegi helyi kábeles/modemes internetet is leváltanánk a digi optikájára. Csomagban így kicsit még olcsóbb is lenne, mint a mostani műholdas + kábeles, két szolgáltatós megoldás. Sebességben a digi biztosan köröket verne az eddigire, de az a kérdés, hogy vidéken mennyire stabil a szolgáltatásuk?
-
-
Orlin
addikt
válasz
draco31 #18253 üzenetére
Van is erre határidő bejelentés után x óra,ha jól tudom.
Volt a szaki ma 12 után már.Kaptam egy olyant mit volt.
Elsőre néztem a kezét csak fóliát láttam,na mondom hozott egy panelt aztán csere.
De abban volt a beltéri ,gondolom valami feljavított.
Hát remélem annyi időt megy mint a másik majd minimum hiba nélkül. -
Orlin
addikt
Hello.
Nálunk amikor ebbe a szobába hoztam a tápegység maradt a másikban.
Ezzel is csinálja.
Amúgy hívott a szerelő pár órája.
A hiba emailben jelentése után 2 órával.
Holnap jön.
Szóval meglepően gördülékeny eddig.
Már ismételte is a hibát, szóvá ismerik.
Gondolom nem egyedi eset akkor. -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Nos nálam az egyik szobában az egyik bérelt Kaon NA 1000 HD beltéri kezdi megadni magát.Random megáll a kép "Nincs jel (00) hibával.Hiába kapcsolom ki és be semmi változás.0 jelszint.Ha áramtalanítóm utána jó pár óráig.Kicseréltem a másik beltérivel az ott megy jól és azt amelyik csinálja a hibát behoztam hozzám,hogy lehet szobánként lehet hiba a kábelezéssel vagy a fejjel kint.
Itt megint csinálta szóval a beltéri a ludas valószínű.
Jelentettem a hibát kaptam is emailt.Kíváncsi vagyok mikor jön a szaki és mit kapok.
Lehet itt is cserél egy panelt.
Azért úgy sejtem nem állnak szobányi beltérik rendelkezésre. -
ricsko72
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Digi kábeltv-hez fullhd beltérit, ami dupla DVB-C tuneres?
-
draco31
veterán
Meg is volt a csere, ugyan úgy egy Hyundai HSS-5160NA lett a kiválasztott, szeptemberi matrica, és optimalizált tápegység felirat rajta, gondolom az volt cserélve benne korábban.
-
draco31
veterán
Egyébként a HD beltérik ára mennyibe lenne, ha megvétel lenne?
Csak mert most számolgatom, 9 éve van meg nekem, és 32.000-nél járok /db bérleti díjnál. -
draco31
veterán
válasz
Winnie The P #18232 üzenetére
Ez kivételesen új példány volt, de lőtte használtak jöttek mindig.
Jönne már meg a vezetékes net, aztán megszűnnének ezek a vackok.
Na majd kiderül 1-2 nap múlva, hogy mi lesz az új példány. -
yanna
addikt
válasz
Winnie The P #18232 üzenetére
Szerintem újként is bontott hulladékból készültek, annyira xarok.
-
draco31
veterán
SD beltéri újra elhalálozott, ismét kibírt kb 2 évet.
Igazán adhatnának helyette HD-sat, de gondolom megint egy ilyen jön majd.
Elkezdtek akadozni az adások, csináltam gyári visszaállítást, de semmit nem talál. Viszont jelet meg 98% ot ír. Másik beltéri ugyan ott hibátlanul megy tökéletes jellel.
Így ma jelentem, kedden talán még nem, de szerdán legkésőbb jön is az új drágaság -
AtHoS
nagyúr
válasz
Tizedes1 #18228 üzenetére
Te tapasztáltál bármilyen problémát?
Ha nem és ennek ellenére visszaadtad a kártyát annak ellenére, hogy meg voltál vele elégedve, akkor szerinted ez kinek a hibája?...költői kérdés, de sajnos sokszor a saját tapasztalatot felülír a "mit mondott a "semmihezsemértő felolvasó" ügyintéző -
fer
őstag
válasz
nagysandor79 #18223 üzenetére
Ha felcseréled őket akkor melyik a rossz?
-
draco31
veterán
válasz
Nekem ebből volt fejcsere ősszel. Azóta nincs gond.
-
garga01
őstag
válasz
Lehet egyik kimenet hibás a fejen. De inkább átnézném a csatlakozókat, valahol lehet nem érintkezik.
-
nagysandor79
aktív tag
mitől lehet az, hogy a két db hd beltériből az egyiken szaggat az adás és néha ki írja hogy nincs jel. a másik beltéri hibátlan.
egy fej két kimenet. nincs zavaró "tárgy" a tányér közelében. -
kl122
tag
Elnézve a magyar DTH helyzetet, hogy a szolgáltatások versenyképtelenek, fapadosak, éppen elfogadható szintű képminőséggel, emiatt folyamatosan zuhan az ügyfélszám, kötve hiszem, hogy akár a 4iG-DIGI akár a Direct One bármilyen nagyobb fejlesztést fog eszközölni a jövőben. Ez ugyanúgy igaz amúgy a fizetős MindigTv-re is
A 4iG-DIGI számára meg főleg nem egy nagy üzlet, hisz a bevétel nagy részét egyből utalják tovább a román DIGI-nek akik a mai napig nyújtják a szolgáltatás teljes műszaki részét. -
gabor9991
őstag
2 különböző helyen 3 box is azt írja hogy nincs jel.
Ez valami központi hiba lesz? -
Alusky
aktív tag
Hali
A sokáig nem használtuk jellegű ideiglenes "hozzáférés megtagadva" dolgot vissza lehet valahogy egyszerűbben kapcsoltatni, mint az ügyfélszolgálat hívogatása?
Régen a szerelő mondta, ha sokat nem használjuk inaktívvá teszik, akkor küldjem el neki SMS-ben a kártya kódját, nem kell semmi sallang aztán ő visszakapcsolja, de már nem dolgozik a Diginél azóta. Nincs erre valami automatikus online felület véletlenül? -
akey
tag
Sziasztok,
Nem tudja valaki, hogy esetleg tervben van a Diginél, hogy műholdas TV-hez is adna Smart CAM kártyát? Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget! -
kovyhun
tag
válasz
Víz Elek #18200 üzenetére
Szia,
szerintem a legegyszerűbb, ha van egy rokonodnál tányéros digi, oda kérnek még egy beltérit (max. 3 lehet) Mivel antenna is van már fent, szerintem nem erőltetik a beüzemelést, ráadásul talán csak 500ft a havidíja a plusz beltérinek.
Egy hátránya van: ha esetleg gond van a szerződéses címen, haza kell hozni ezt a beltérit is, mert a szerelő lehet keresni fogja. -
-
4Grider
nagyúr
válasz
draco31 #18201 üzenetére
Gyakorlatilag csak azért nem szabad jelezni, hogy külföldre viszi az előfizetői kártyát, mert a műholdas szolgáltatásnak is van területi hatálya. Így ha kiderül, hogy külföldön vesszük igénybe, a szolgáltatónak fel kell mondania az előfizetői szerződést (meg sem kötheti).
Aktív témák
Hirdetés
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
Hirdetés
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest