Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- sRGB? DCI-P3? Ez áll a színhelyesség mögött.
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Valami baja van a tápomnak
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Májsztró
üzenetére
annyit gondolkodtam, hogy maul-os barbár legyen concentrate-el vagy 2 kardos. 2 kardos lett... mi esett az előbb? Bonesnap (arany maul). Ez a játék tényleg utálja a barbáromat
mondjuk nem sírok mert egy darabig nem fogok jobb kardokat kapni, mint amilyenek a mostaniak. -
trassher
addikt
válasz
Májsztró
üzenetére
Hiába írom be enter után hogy /players 8 nem történik semmi. Pont most végeztem az Act1-el. Palával holy firet meg might-ot használom leginkább. Keményebb enemy ellen meg zeal-t. Remélem lassan jönnek jobb cuccok is mert pl Andariel semmi használhatót nem dobott. /players 8-al jobbak a droppok és az xp is több kell hogy legyen?
-
diegho
nagyúr
válasz
Májsztró
üzenetére
paladinnal hellen is alap a 75 mindenre, azzal a legkönnyebb összehozni, hiszen ott a pajzs ami kapásból több mint 50-et ad, a páncél runákból csinálva szintén 50-et, ez már száz, erre rájön egy mondjuk 30 mindre a többi cuccból és máris 40 felett van a resisted hellen és nincs számolva a sok felvehető charm amik simán adhatnak smal méretben is 10 felett. Amúgy a set-ek nem éppen a legjobbak.
hja és egy kérdés: 5 socketes fegyvert hol lehet szerezni vagy miből lehet? gondoltam a kovács majd csinál pike-ból, de nem, csak 4et rakott bele, war schyte-be is csak 4et

-
diegho
nagyúr
válasz
Májsztró
üzenetére
nekem van 79-es palám is, szóval nem használhatatlan az, csak nagyon fontos, hogy jó cuccai legyenek és jól legyenek elosztva a skilljei. Amúgy nem indítottam újra palát, inkább végigtoltam normalon a barbival, meg a teheneket is levágtam, de nightmare esélytelen ezekkel a cuccokkal sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mondjuk nem sírok mert egy darabig nem fogok jobb kardokat kapni, mint amilyenek a mostaniak.
2-3 frenzy és darál