Hirdetés
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiborv
aktív tag
válasz
mephi666
üzenetére
idezeskor szamit a golem mastery meg golem lvled szintje, kilepes-belepeskor megmarad aurat pedig partyban kapsz tole. Ezert leeht jatszani azzal, hogy insightbol csinalod a golemet es van manatoltesed, mercre pedig mas fegyvert teszel.
En pl. obediencet szoktam rakni (40% crushing blow) ha persze nagyon "gazdag" az ember akkor infinity meg jobb, de az elobbit joval hamarabb elered mert semmi olyan extraritka runa nem kell hozza.
Regen mikor a mobok castoltak iron maident visszakapta a sebzeset ezert ajanlatos volt minel kisebb sebzesu fegyverbe rakni az insightot, de en azota is tartom ezt, hogy partizanba stb.-be normal polearmba rakom mert elite fegyvert el tudod ajandekozni barkinek vagy el tudod adni. Ha csak supportnak hasznalod aura miatt (szerintem pl csak arra jo) akkor eleg a masteryt maxolni hozza hogy tobb elete legyen -
proci985
MODERÁTOR
válasz
mephi666
üzenetére
targy tulajdonsagait megkapja
erdemes addig +6 golem +6 mastery swapet hasznalni, az idezesi skilljeit tartja meg. ha a nekro hal, hal a golem. aura lesz.
ProEvoFan: trap es kick assassin szerintem is nagyon jo moka, de sajnos a kasztnak nincs tenyleg top buildje.
orulok segitett! nekem is megkoptak az emlekek, de par dologra meg emlekszem.
plusz szerintem biztos lesz egy QoL patch par honap mulva (classic Wowhoz hasonloan), en azt megvarom
. -
sto1911
veterán
válasz
mephi666
üzenetére
Ezek valoban fontos kerdesek

Egyszer probaltam az iron golemet, de alap skill elosztassal valami pillanat alatt megolte.
Egy targybol letrehozod, akkor annak a targynak minden tulajdonsagat megkapja. Ha te vagy a golem meghal, akkor csak egy masik targybol tudod ujraeleszteni, de akkor mar az uj targynak a tulajdonsagait fogja kapni. Szoval vagy ki kell maxolni a golemet hozza, hogy jo legyen, vagy gyujteni kell a targyat hozza.
Elvileg a kilepeskor megmarad, de nem probaltam, viszont ugy lenne logikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ÚJSZERŰ Feiyutech G6 Plus gimbal ELADÓ
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.