- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz aradebil2 #8879 üzenetére
látom másnak is téma ez a cold res/imm: régen játszottam már alap d2ben cold sorcival, de nem rémlett hogy tudtam volna olyan mobokat sebezni orbbal, amin ott volt a "cold imm" felirat... most pedig nightmare a2 végén szintezek és simán átüti 130%-ra húzott cold mastery-vel a frozen scourge-okat (ancients way?) meg succikat (wsk2-ben) ...amikor még csak 60-80% körül vert át a cold mastery, akkor is vitte a scourge-okat, de szép lassan... (úgy hogy ott virít rajtuk a cold imm felirat) ...vannak egyéb mobok, akikre nem nagyon hat, most pedig hell a1ben a sima zombikat néztem: ezeket is sebezgette, de kb 2mm-eket kapott le egy orb... úgy emlékeztem, hogy akin ott a cold imm felirat, azt abszolút meg sem hatja, de akkor most ezen valamit variáltak? (én spec örülnék neki, ha megfelelően felcuccolva vinne mindent az orb, mint a piros ász)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest